Zašto slobodne žene padaju na zauzete muškarce?

IZVORavaz.ba

Stručnjaci tvrde da oženjeni muškarci imaju “ono nešto” što ih često čini privlačnijima od slobodnih.

Naravno, tu se ne radi samo o fizičkom izgledu već i o nekim specifičnim osobinama zbog kojih žene, iako znaju da je to krivo, često padaju na muškarce koji su već u braku ili ozbiljnoj vezi s nekom drugom!

Spremni su za ozbiljnu vezu
Slobodnim ženama koje su u potrazi za ozbiljnom vezom, a naletjele su samo na hrpu neozbiljnih frajera za jednu noć, oženjeni muškarci čine se privlačnijima upravo zbog činjenice da su se bili spremni vezati za jednu ženu do kraja života.

Prihvataju odgovornost
Iako brak ne podrazumijeva nužno i odgovornost, statistika je na strani muškaraca koji su izrekli “sudbonosno da”. Brojna istraživanja potvrdila su da je većina oženjenih frajera zaposlena i jako odgovorna kada je u pitanju porodica. Iako to nije uvijek slučaj, ova osobina ženama je jako pozitivna i privlačna.

Ne plaše se da pokažu osjećaje
Nije lako pronaći muškarca koji će biti toliko iskren i otvoren s vama da mu neće biti problem da pokaže svoje prave osjećaje. No žene često imaju utisak da ljudi u braku jedno pred drugim ne skrivaju ništa, pa ni svoje emocije, pa ih oženjeni muškarci posebno privlače.

Dodaj komentar: [gs-fb-comments]

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe