14.3 C
Bihać
Nedjelja, 2 Oktobra, 2022

Zanosna djevojka Bernarda Tomića: Šta je Vanesa Sijera poručila iz karantina u Melburnu

IZVORavaz.ba

Dok traje karantin pred početak “Australian opena”, domaći igrač Bernard Tomić u hotel je doveo djevojku, zvIjezdu sajtova za odrasle Vanesu Sijeru (Vanessa Sierra).

Australski teniser hrvatskih korijena Tomić pristupio je obaveznom hotelskom karantinu u Melburnu iz kog se njegova djevojka požalila na uvjete, a snimkom koji je objavila na Instagramu zgrozila je javnost.

Nije se požalila na stvari koje su usko vezane za organizaciju karantina, već na to što nema uslugu frizera u hotelu jer ona, kako je rekla, kosu nikada ne pere sama.

Kosa… Najgori dio karantina. Ne želim da perem svoju kosu, nikada je nisam prala. To nije stvar koju radim. Normalno mi to radi frizerka, dva puta sedmično, i ovo je situacija s kojom moram da se nosim. Jedva čekam da se završi karantin i da to mogu uraditi, to je jedan od jednostavnih životnih luksuza – rekla je Sijera.

Mnogi su Sijeri poručili kako nije bila primorana bitiu karantinu, pogotovo što njen izabranik nema velike šanse da se dugo zadrži na turniru. Neki su bili šokirani riječima zvijezde sajtova za odrasle.

Dok “Australian open” i Australija ne žele izaći u susret mnogim drugim teniserima, pa ni Novaku Đokoviću, Tomiću i Sijeri su dopustili da iz karantina prave provokativni sadržaj koji će naplaćivati na trenutno najpoznatijem sajtu za odrasle.

Kako je u vezi sa Sijerom, i Tomić je već postao zvijezda tih stranica na kojima se objavljuje eksplicitan sadržaj pretplatnicima, tako da cijeli svijet može gledati intimne snimke para, kao i obnažene fotografije. Vanesa je nedavno poručila da će novi takav sadržaj biti napravljen upravo u karantinu.

– Sada imam vremena da snimim neki sjajan sadržaj za moj “Onlyfans” profil – navela je Sijera koja se još požalila na hranu, kao i na to da im niko ne sređuje sobu već to moraju raditi sami.

Vanesa Sijera je Tomića pratila i tokom kvalifikacija u Dohi, a na Instagramu je već dijelila fotografije i snimke iz Melburna i otkrila kako izgleda soba u kojoj će periodu provoditi najviše vremena.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se