Zaključao djevojčicu (12) u kavez i silovao je: Osuđen monstrum, na saslušanju tvrdio da ga je ona na to natjerala

Pedofil Henri Entoni Sergi (63) iz Adelajda osuđen je na 15 godina zatvora nakon što je otkriveno da je djevojčicu od 12 godina vezao lisicama, držao u kavezu i silovao.

Grozoti tu nije kraj. Ono što je izjavio na saslušanju šokiralo je sve prisutne.

Naime, Sergi je na suđenju priznao da je imao nezakonitu seksualnu vezu sa maloljetnicom, te da je proizvodio eksplicitni sadržaj na kojem se prikazuje zlostavljanje djece.

Tokom dužeg vremenskog perioda, Sergi je zlostavljao djevojčicu , a kada je policija upala u njegovu kuću, u njoj su zatekli brojne fotografije i video zapise, na kojima su prikazana zlostavljanja djece.

Ova djevojčica se nalazila na čak 390 fotografija.

Na pojedinim fotografijama se vidi djevojčica bez odeće kako je zlostavljana, a na drugim kako je vezana lisicama za gornji dio kaveza, prenosi News.com.a.

Kako navode mediji, Sergi je u svom vlasništvu imao na stotine fotografija i snimaka druge zlostavljane djece.

Naime, na sudu su prisutni mogli da čuju kako je prilikom hapšenja monstrum bacio krivicu na djevojčicu za svoje postupke.

“Kada je uhapšen, sarađivao je sa policijom, ali je pokušavao da optuži dijete za užasne stvari koje su se događale. Iznosio je tvrdnje je kako je djevojčica tražila da izvodi bludne radnje pred njom”, naveo je tužilac.

Manijak je osuđen na zatvorsku kaznu od 15 godina i četiri mjeseca, a zahtev za uslovnu neće moći da podnese pre 2035. godine.

Dodaj komentar: [gs-fb-comments]

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe