20.1 C
Bihać
Utorak, 26 Septembra, 2023

Za ljubav ne postoje prepreke: Viša je od svog dečka za glavu i po

U međuvremenu je čak i postala san mnogih muškaraca koji vole visoke žene.

Sve dok nije srela svog sadašnjeg dečka Džejmsa Hičensa, Lizi Džejd Grumbridž, koja je visoka 190 cm, zbog čega se na društvenim mrežama predstavlja kao “gigantica”, osjećala se neostvareno u ljubavi.

Zastarjele norme

Sada kad je njen ljubavni život dostigao nove visine, ona i njen dečko, koji je visok 172 cm, osporavaju zastarjele norme koje sugeriraju da muškarci trebaju biti viši od žena.

– Džejms i ja smo često meta pogleda na ulici i dobivamo brojna pitanja o našoj razlici u visini – rekla je Grumbridž, prenosi “NY Post”.

I dok se Grumbridž osjećala nesigurno zbog svoje visine dok je odrastala, objavljivanje videosnimaka na društvenim mrežama dalo joj je samopouzdanje.

– Tek kada sam se izgradila na društvenim mrežama, počela sam da osjećam samopouzdanje i bila sam pozitivno primijećena zbog svoje visine – rekla je ona.

Grumbridž sada ima hiljade pratilaca koji je vole zbog njene visine.

– Kakva kraljica ljepote! Nastavite da objavljujete ovakve slike. Zanemarite sve hejtere – stoji u komentaru na jednoj od njenih fotografija na Instagramu.

San muškaraca

U međuvremenu je postala san mnogih muškaraca koji vole visoke žene.

– Muškarci maštaju o višim ženama i fetišiziraju ih – rekla je ona o pažnji koju su ona i njen dečko posvetili dobiti na mreži.

Mnogo prije slave na mrežama ona je doživljavala negativan tretman:

– Uvijek sam bila najviša osoba u svojim školskim godinama, uključujući sve dječake u mom razredu. Kad sam imala 15 godina, već́ sam bila visoka 185 cm, zbog čega sam se uvijek osjećala drugačije i ne tako ženstveno kao druge djevojke.

Nikada nije mogla da zamisli sebe da bude s nižim muškarcem, niti je mislila da bi neko takav htio da bude s njom.

– Društvo pretpostavlja da muškarci uvijek treba da budu viši od svojih partnerki, što je utjecalo na moj ljubavni život neko vrijeme, jer bih se osjećala neprijatno zbog svoje visine. Muškarci bi reagirali tako što bi se ponekad osjećali prilično emaskuliranim i nesigurnim. Čak su me natjerali da se osjećam kao da ne treba da nosim štikle – dodala je ona.

Snimaju klipove

Njen momak voli visinu svoje djevojke i ne dozvoljava da ga muče pogrdni komentari. Rado snima s njom videoklipove koji na šaljiv način prikazuju razliku u visini, piše Telegraf.rs.

– Volim da budem autentična i ohrabrujem žene da nose štikle – rekla je ona.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe