Vukanović: Ovdje nema ko da ratuje, sirotinji je dosta rata

Nebojša Vukanović, zastupnik u Narodnoj skupštini Republike Srpske, mišljenja je da niko neće žrtvovati ni državu ni entitet.

Komentarišući posljednje najave člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika, Vukanović u emisiji Face TV kaže da je to jedna u nizu predstava.

Dodik je čovjek zapadnih sila i zato tolerišu njegovo devijantno ponašanje”, mišljenja je Vukanović te dodao je:

Prelamaju se interesi velikih sila i biće nekih novih dešavanja! Neće biti prekasno! Koja bi velika sila trpila ponižavanje Dodika a da on nije njihova ruka”.

Vukanović smatra da Dodik pokušava da sebe izvuče iz teške situacije tako što žrtvuje cijeli narod!

On je rekao da se Dodik uplašio i opozicionog skupa nedavno održanog u Banjoj Luci.

“Imam jednu ekskluzivnu informaciju da vam otkrijem koju sam dobio iz Vlade RS. Tri dana u 10 do 8 njegov sin ide kod ministrice finansija Zore Vidović! Šta radi tamo”, pitao je Vukanović.

On je upitao da li neko primjećuje tendere? Koliko tendera su sklopili sa Elektroprivredom?”

Za Vukanovića Dodikovo ponašanje je maska.

“On je najveći neprijatelj RS i srpskog naroda! On je izdajnik! Jeste li vidjeli gdje da se ide u sukob bez ijedne konzerve paštete? Gdje su robne rezerve? Neće oni napraviti rat! Ovdje nema ko da ratuje! Nek Dodik, Bakir i Igor stave šljemove i neka blokiraju kasarne! Šta će biti ako se zarati: jedan u Moskvu, jedan u Istanbul, jedan u Zagreb”, kazao je Vukanović, navodeći da je sirotinji dosta rata.

Dodaj komentar: [gs-fb-comments]

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe