Viktorija Bekam priznala da je bila žrtva vršnjačkog nasilja

IZVORavaz.ba

Supruga Davida Bekama sada je iznijela da nije imala baš lako djetinjstvo, te da zbog toga uvijek savjetuje kćerku kako da se ponaša u školi. Nekadašnja članica čuvene grupe “Spice Girls” otkrila je da je bila žrtva vršnjačkog nasilja.

– U školi sam bila vrlo povučena i nisam imala puno prijatelja, a sada shvatam da sam zapravo trpila nasilje. Ne želim da se iko osjeća kao ja u tom ionako ranjivom periodu, zato sam kada je Harper krenula u školu imala važan razgovor s njom. Rekla sam joj “Ako ikada budeš na igralištu i primijetiš djevojčicu koja stoji sama, pitaj je da se igra sa tobom, jer tvoja majka je nekada davno bila ta djevojčica”. Htjela sam da je to osvijesti i ne želim da je iko usamljen kada je Harper blizu – izjavila je Viktorija.

Danas, ova uspješna žena koju mnogi smatraju oličenjem elegancije, ima sretnu porodicu sa slavnim fudbalerom Dejvidom Bekamom – prenosi “Telegraf”.

Često se pričalo kako im je brak na klimavim nogama, te da neće opstati, ali nikada nisu iznijeli to priznanje i njihove slike govore upravo suprotno.

– Zahvalna sam što imam predivnog supruga, zdravu, lijepu i sretnu djecu – rekla je.

Dodaj komentar: [gs-fb-comments]