18.4 C
Bihać
Subota, 23 Septembra, 2023

VIKI VUKIĆ, PLAYBOY ZEČICA: Javno morališu, a tajno varaju supruge

Mali je broj ljepotica koje se mogu pohvaliti time da su se njihove fotografije našle na stranicama ili na naslovnci „Playboya“. Jedna od njih je kontroverzna Crnogorka Viki Vukić koja je, osim naslovnice čak tri puta osvojila titulu „Playboj plamate“. Takvo nešto nije pošlo za rukom ni jednoj drugoj ljepotci iz regiona.

-Imponuje mi to. Medijska halabuka u kojoj sam se našla dovela me u situaciju da sam zatrpana pozivima za brojne poslovne ponude. Međutim, nisam više u situaciji da radim sve on što mi se ponudi. Mogu da biram samo poslove koje uistinu želim raditi. Nastojim da razlučim prave ponude od onih koji, uz poslovne pozive „zabacuju udicu“ u namjeri da me odvuku u svoj krevet.

U svojim pohotnim namjerma najagilniji su neki, vrlo pozicionirani, političari koji javno mnorališu, a iza iza osmjeha na svom licu ponašaju se kao najgori ološi koji ne biraju sredstva da, iako su oženjeni, povale neku ženu iz javnog života. Neki od njih su u svom mobingu toliko uporni da ne biraju sredstva kako bi ostvarili svoje ciljeve, prijete, ucjenjuju… Ako ja javno progovorim, zasigurno će se zavuči u mišiju rupu – ljuta je Viki.

Kaže da se pripremaju nove fotografije, naslovnice…

-Postoje realne mogućnosti da se editorijal mojih fotografija uskoro nađe u jednom od američkih brojeva „Playboya“. Uvjerena sam da će se neka od fotki naći i na naslovnici. Obzirom na podršku koju sam do sada imala od „Expressa“ bit će te prvi koji će moje nove fotografije imati na raspolaganju – kaže Viki Vukić.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe