17.6 C
Bihać
Ponedjeljak, 8 Augusta, 2022

(VIDEO) Uznemirujući snimak ubistva mladića porijeklom iz Srbije: Ubica mu je prišao dok je vodao psa i hladnokrvno ga upucao u prsa

Mladić srpskog porijekla, Milan Lončar (25) svirepo je ubijen preksinoć nekoliko stotina metara od svog doma u gradiću Brueri, kod Filadelfije, dok je šetao psa.

Naime, njega su na sred ulice presrela, a zatim i ubila dvojica muškaraca koji prethodno pokušali da ga opljačkaju. Na snimku koji su zabilježile nadzorne kamere, može se vidjeti kako Lončaru prilaze dvojica muškaraca, jedan mu prilazi sa leđa, dok drugi prilazi licem okrenut ka njemu sa pištoljem u ruci.

Na početku, činilo se da muškarci samo prijete Lončaru pištoljem kako bi im dao novac koji ima u svojim džepovima. Međutim nekoliko sekundi kasnije, jedan od razbojnika ispalio je hitac u mladićeve grudi.

Lončar od tada počinje nekontrolisano da se kreće i vadi telefon iz džepa vjerovatno tražeći pomoć (vidi se kako telefon drži u rukama i pokušava da pozove nekoga). U jednom trenutku Lončar je pao na zemlju i ostao nepomično da leži, dok je njegov pas nastavio da stoji pored njega.

Policija je nesretnog mladića pronašla nešto kasnije u lokvi krvi i u polusvjesnom stanju. Iako je bio ranjen, kako su rekli istražitelji, i dalje je stezao povodac na kojem je bio njegov pas.

Lončar je hitno prevezen u Univerzitetsku bolnicu Templ, gdje je uprkos svim naporima ljekara proglašen mrtvim u 19.30 sati.

Pljačkaši koji su na ovako svirep način počinili ubistvo nedužnog mladića, nakon zločina su pobjegli sa mjesta zločina.

Milan Lončar je porijeklom iz Srbije, ali je odrastao i školovao se u Filadelfiji. Lončar je diplomirao na Templ univerzitetu u decembru 2019. godine.

– Tužni smo jer je jedan život prekinut na tako besmislen način. Pamtićemo Milana i saosjećamo sa njegovom porodicom u ovako teškom trenutku, rekao je dekan Templ univerziteta.

POGLEDAJTE VIDEO OVDJE!

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se