18.4 C
Bihać
Subota, 23 Septembra, 2023

VIDEO / NOVI SUKOB MIGRANATA U CENTRU BIHAĆA: Migrant jedva izvukao živu glavu, mogli stradati slučajni prolaznici

Piše: KRAJINA.BA

Danas u 15:10 sati desio se još jedan sukob migranata u samom centru grada, tačnije u neposrednoj blizini džamije Fethija.

Redakcija portala KRAJINA.BA došla je do video materijala na kojem se jasno vidi kada jedan od aktera ovog sukoba izvlači nož i pokušava ubosti drugog migranata. U trenutku njihovog sukoba i pokušaja drugih migranata da spriječe ovu katastrofu, kroz centar grada su normalno prolazili građani koji su na svu sreću prošli bez posljedica.

Kako neslužbeno saznajemo, sukob je nastavljen nakon samo nekoliko minuta u strogom centru grada, što naše kamere nisu zabilježile. Još uvijek ne znamo ishod ovog sukoba i kako će se na kraju završiti ali nakon ovoga znamo da su svi građani Bihaća koji su danas šetali gradom bili životno ugroženi i da je samo pitanje vremena kada će neko od naših građana u ovakvim sukobima izgubiti život.

Sinoć je naš sugrađanin opljačkan u neposrednoj blizini Milky Way kod kupališta Vatrogasno, danas su neki naši sugrađani mogli izgubiti život i zato se s pravom pitamo šta su nam ovi nelegalni stanovnici Bihaća pripremili za sutra?

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe