Vesna Zmijanac mora hitno pod nož!

Vesna Zmijanac u posljednje vrijeme muči muku sa čvorićima na dojakama! Srećom, ona je odgovorna žena i redovno ide na kontrole, a kako smo saznali, čvorići su joj se pojavili uslijed hormonskog poremećaja koji je karakterističan za sve žene u menopauzi.

Drugim riječima, Vesna mora da prati stanje i da ide na redovne kontrole budući da ti čvorići vrlo lako prerastu u tumore.

– Vesna je nedavno išla na redovnu kontrolu i doktor joj je rekao da je sve u redu, ali da mora da prati te čvoriće na dojkama malo češće, čisto da ne rizikuje. Možda bude neophodna i neka intervencija, ali za sada je sve kako treba – objašnjava naš izvor i dodaje:

– Kad se vratila sa kontrole, Vesna je sve to ispričala ćerki Nikoliji i ona je, očekivano, jako zabrinuta. Čim je čula da je bilo kakva operacija moguća, počela je da plače i da se brine. Ali dobro, Relja je smirio, on je kod njih u porodici ekspert da teši žene, nekad taštu Vesnu, a nekad Nikoliju. U svakom slučaju, ako Vesna nastavi da živi zdravim životom, sve će biti u redu, samo mora da se pazi i ide na redovne preglede – završava naš izvor.

Dodaj komentar: [gs-fb-comments]

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe