7.5 C
Bihać
Nedjelja, 18 Februara, 2024

Verena Cerovina za “Avaz”: Prošla sam kroz mnogo loših stvari da bi me nečiji komentar poljuljao

IZVORavaz.ba

Pjevačica iz Sarajeva Verena Cerovina napravila je dužu pauzu.

Naime, prošle godine pjevačicina sestra je tragično stradala u saobraćajnoj nesreći pa se Verena odlučila povući na određeno vrijeme.

– Jedan od razloga zbog kojih sam se povukla s javne scene je i pandemija koronavirusa. Mislim da je kod svih pjevača razlog isti. Da nas nije zadesila ova situacija, svakako bih se povukla zbog tragedije koja je zadesila moju porodicu – kaže Cerovina.

Verena Cerovina: Uskoro planiram još jedan duet

Drugi biznis
Kaže da bi do sada objavila nekoliko pjesama da se sve to nije desilo.

– Osim u pjevačku karijeru, uložila sam novac i u drugi biznis. Ništa ne prepuštam slučaju, pa sam prije nekoliko mjeseci otvorila kozmetički salon. To je nešto što sam oduvijek željela, ali pjevanje je na prvom mjestu – ističe pjevačica.

Nakon pjesme “Nikaragva“, koja je veoma dobro prošla, izazov je raditi na sljedećoj numeri i pokušati učiniti da bude uspješnija od prethodne.

– Odskočna daska mi je bio duet koji sam radila s Foksom. Pjesma je prošla odlično, cilj mi je bio da nakon toga nastavim još bolje – kaže Verena.

Osim dueta s popularnim reperom, izdvojila je i saradnju s Fuadom Backovićem Deenom.

– Uskoro planiram još jedan duet, ali neću otkriti ko je u pitanju – govori Cerovina.

Mnogo ulaže u svoju karijeru, trudi se da spotovi budu na vrhunskom nivou i u svemu što radi nastoji da bude najbolja.

Popularni dvojac
Dok je bila mlađa, mislila je da će se morati preseliti da bi napravila veliku karijeru.

– Trenutno su na Balkanu najpopularniji Jala Brat i Buba Corelli, a oni su iz Bosne i Hercegovine. Dakle, nije bitno odakle ste, nego kakav je rad koji plasirate – kaže Cerovina i dodaje da njih dvojica prave muziku 21. stoljeća te da bi ona rado sarađivala s njima.

Kada se radi o karijeri, uvijek je spremna uložiti sve, ali isto tako kaže da ne bi pristala na sve da bi bila slavna. Zna šta radi i na koji način, negativni komentari je ne dotiču, najvažnije joj je mišljenje njene porodice.

– U životu sam prošla kroz mnogo loših stvari da bi me nečiji komentar poljuljao. Za sve sam se sama borila – otvoreno kaže pjevačica.

Mnogo ulaže u svoju karijeru

Majčinstvo i ljubav
Verena ističe da, kada je u pitanju ljubav, nikad nije bila sretnija. Kaže da joj sve ide od ruke, ali da joj najviše snage daje njen sin.

– Najljepši osjećaj na svijetu je kada postaneš roditelj, taj osjećaj i ta doza nesebične ljubavi se ne mogu opisati- kaže pjevačica.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe