2.5 C
Bihać
Četvrtak, 30 Novembra, 2023

“Usvojili smo Ninu”: Seka Aleksić objavila lijepe vijesti

IZVORavaz.ba

Pjevačica Seka Aleksić pohvalila se na mrežama da je udomila napuštenog psa kojeg je pronašla na ulici sa sinovima u Beogradu.

Kako je navela pjevačica u svojoj objavi, s obzirom na to da pas ima mikročip, odmah su pozvali vlasnika, međutim on navodno nije želio da zna za ljubimca.

– Usvojili smo Ninu. Nađena je na ulici u Beogradu, ima mikročip. Pozvali smo vlasnika rekao je da nije njegova a njegov jmbg na čipu. Uzeli smo je, odveli na pregled, izvadili krv… zdrava je. Od straha i nepovjerenja je ujela veterinara – piše u njenoj objavi pa nastavlja:

– Mnogo je preplašena, neuhranjena, na snimku je i opuštena kakva je bila kad je došla. Sada dozvoljava i da joj se priđe i da se pomazi. Združila se s ostalim psima kod nas i već uživa – napisala je Seka i objavila snimak na kom se vidi kako njeni sinovi, Jakov i Jovan, brinu o novom članu porodice.

Seka je zatim u komentarima ispod objave sa znatiželjnim korisnicima dijelila informacije oko psa kojeg je usvojila i nemarnosti vlasnika koji je prosto dobacio i ostavio na ulici.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe