19.2 C
Bihać
Petak, 30 Septembra, 2022

Uposlenici Ministarstva privrede nisu uspjeli spasiti ministra Nijaza Kadirića

Portal krupljani.ba je dana 15.04.2021.godine objavio vijest pod naslovom: „Neviđeno dosad u USK: Svi uposlenici jedinstveni u podršci ministru Kadiriću i traže od politike da ga ne dira“.

LINK NA OBJAVLJENU VIJEST NA PORTALU KRUPLJANI.BA

Od ukupno deset uposlenika koliko ukupno broji Ministarstvo privrede peticiju podrške ministru Kadiriću potpisali su svi uposlenici, osim Marjanović Ante, čijeg potpisa na tabelarnom spisku nema, iz redakciji ovog portala nepoznatih razloga.

Nismo došli do informacije da li je podršku ministru izrazilo udruženje privrednika, obrtnika ili građana Unsko-sanskog kantona, jer je u svojoj funkciji ministar svih građana Unsko-sanskog kantona, a ne državnih službenika i namještenika koji bi u svom radu trebali biti stručni, profesionalni i nezavisni i svoj posao obavljati neovisno da li je se ministar zove Kadirić Nijaz ili se ministrica zove Mehić Samra.

Ova podrška izazvala je i smijeh na društvenih mrežama te komentare kod samih građana Unsko-sanskog kantona, od kojih je interesantan komentar da je podrška očekivana jer se radi o ministru koji u dvije i pol godine mandata na poslu nije proveo ni 3 mjeseca, pa je takva podrška bila i očekivana.

 

spot_img
spot_img
spot_img
Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se