20.2 C
Bihać
Subota, 23 Septembra, 2023

Ukoliko vam treba fotograf za svadbe, dječije rođendane i ostale zabave, Hari je pravo rješenje za vas

Haris Gutlić je poznati fotograf iz Bihaća koji je svojom dobrotom, ugodnom pričom ali i profesionalnim radom postao jedan od najpoznatijih fotografa na Unsko-sanskom kantonu.

Haris je potekao iz poznate porodice Gutlić koja se već dugi niz godina bavi fotografijom. Njegova mama Tanija je vlasnica foto studija “FOTO GEO”, dok je njegov brat Dado također fotograf i dugogodišnji uposlenik digitalnog studija “FOTO GEO”.

Poruka Harisa Gutlića svim čitaocima KRAJINA.BA portala: Vrijeme leti, ljudi se mijenjaju, ali trenutak na fotografiji uhvaćen je zauvijek. Kao osoba vjerujem u osmijehe, ljubav i iskrenost, a kao fotografu cilj mi je izmamiti vaš osmijeh kada pogledate fotografije svojeg vjenčanja i rođendana. Odabir fotografa za vjenčanja je jedna od onih odluka koja vas prati cijeloga života, ali i dalje kroz poglede naše djece i budućih naraštaja. Zato odluku o fotografa za vaše vjenčanje donesite i srcem i razumom jer je to uvijek najbolja formula. “FOTO GEO” je tu za vas već 20 godina , mnogo svadbi je iza nas kao i mnogo sretnih mladenaca. Pored fotografisanja i video snimanja , nudimo vam i izradu pozivnica , zahvalnica , pomoć pri organizaciji vaše svadbe , pomoć pri odabiru muzike i ostalih svadbenih detalja.

Redakcija našeg portala je ovom prilikom odlučila da pomogne svim ljudima koji u skoroj budućnosti planiraju svadbu, rođendan ili bilo koji drugi oblik zabave tako što ćemo vam predstaviti samo nekoliko fotografija Harisa Gutlića koje će vas oduševiti.

Za sve informacije možete se javiti na broj telefona +387 62 088 818, putem e-maila haris.gutlic@gmail.com ili putem facebooka Hari Gutlić.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe