Uhapšena srpska starleta i bivša učesnica “Parova”: Upletena u jednu od najvećih kriminalnih grupa u Njemačkoj?

IZVORavaz.ba

Kako Kurir piše, Maja je u noći između 10. i 11. juna uhapšena zajedno sa svojim dečkom S. M., za koga se sumnja da je bio dio bande na čijem je čelu njemački državljanin (39) porijeklom iz Iraka.

– Policija je oduzela ukupno 10 kilograma opasne droge kristal met, a radi se o najvećoj zapljeni ovog narkotika na području Berlina. Vrijednost oduzete droge procjenjena je na milion eura – naveli su iz njemačke policije. Istraga o ovoj kriminalnoj grupi počela je još u januaru 2019, a činilo ju je osam osoba različitih nacionalnosti starosti od 21 do 52 godine.

– Banda je posjedovala nekoliko laboratorija za proizvodnju i preradu amfetamina i metamfetamina u velikim količinama. Pored proizvodnje, organizovali su i mrežu preprodavaca tih narkotika, ali i marihuane – prenose mediji iz Berlina i dodaju da je organizator i finansijer kriminalne grupe njemački državljanin, rodom iz Iraka, koji je u Njemačkoj već robijao osam i po godina zbog trgovine narkoticima, a u aprilu je pušten na uslovnu slobodu.

– Policija je prilikom praćenja grupe, 28. maja, primijetila da njeni članovi u jednom auto-servisu pakuju narkotike u BMW. Nakon toga, auto je presretnut i članovi su uhapšeni prilikom primopredaje. Nakon toga je izvršen pretres auto-servisa, kao i stanova koje su osumnjičeni koristili. Osim 10 kilograma kristal meta, zaplenjena je i marihuana, desetine hiljada eura u kešu, oružje i municija – saopštili su iz policije i naglasili da je među uhapšenima i jedna žena, za koju se sumnja da je bila kurir.

Izvor upoznat sa slučajem otkrio je za kurir da je uhapšena žena zapravo starleta Maja Stevović. Ona je za potvrdila da je bila privođena, ali da je, kako je objasnila, poslije dva dana puštena.

– Tačno je. Bila sam zatečena kada je dvadeset uniformisanih lica upalo u stan i tražilo da ga pretrese. Zaplijenili su mi telefone, ključeve od kola i mnogo privatnih stvari, mojih, ali i od mog dečka – kaže Maja i nastavlja:

– Poslije privođenja u policijsku stanicu rekli su mi da će da me drže od godinu i po dana do tri godine, međutim, poslije dva dana su me pustili. Odmah sam se spakovala i vratila se u Beograd. Stevovićeva tvrdi da joj je sve namješteno.

– Imam odličnog advokata koji će dokazati da je moj dečko nevin, a ja ću tužiti državu Njemačku za nanošenje duševnog bola – rekla je Maja.

Dodaj komentar: [gs-fb-comments]

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe