22.3 C
Bihać
Srijeda, 10 Augusta, 2022

Uhapšena prostitutka otkrila ko su joj klijenti: Među njima vlasnik restorana i biznismen

IZVORavaz.ba

Maja Vukčević, koja je nedavno saslušavana u okviru istrage elitne prostitucije, policiji je ispričala da su joj klijenti bili vlasnik elitnog restorana na Novom Beogradu, sin prvog čovjeka jedne od najvećih građevinskih firmi u Srbiji, kao i biznismen iz Tirane koji je i ranije povezivan s ljepoticama.

Vlasnika elitnog restorana koji se nalazi na jednoj od najekskluzivnijih lokacija na Novom Beogradu Vukčević je, prema sopstvenim riječima, upoznala preko I.Š. , koja joj je i ponudila da se vidi s njim. Dio novca koji je tom prilikom zaradila Vukčević je predala I.Š. nedaleko od jednog drugog, također poznatog restorana, gdje I.Š. i inače stanuje.

Ovaj luksuzno opremljeni elitni restoran mjesto je okupljanja brojnih poznatih lica, hedonista, pa je pretpostavka da Vukčević nije jedina koja je u njemu našla klijenta, piše Objektiv.

Sina preduzetnika, koji i sam ima jednu od izvršnih funkcija, kao i udio u vlasništvu u očevoj firmi, čije sjedište je na Dedinju, Vukčević je primila u stanu u centru Beograda u kojem odsjeda kad je u glavnom gradu. Do intimnog susreta s menadžerom, prema njenim riječima, došlo je 10. januara ove godine.

Ona se u druge detalje nije upuštala pred policajcima, samo je navela da je od njega uzela 1.000 evra. Prema njenom iskazu u policiji, to je i jedini put kada joj je klijenta “namjestila”, tačnije podvela, I.Š. Ostale klijente sretala je preko Jelene Jojić i A. K. . Albanskog biznismena D. L., kako tvrdi, upoznala navodno preko Dušice Grabović. Sreli su se, kako proizilazi iz onoga što je ispričala policiji, 29. novembra prošle godine u Tirani. Dok je boravila tamo, saznala je da nije prva djevojka iz Srbije koja je bila kod njega.

Ovaj poslovni čovjek, inače, nerijetko se pojavljuje u navodima albanskih medija. O njemu je pisano da ima dvije žene i sedmoro dece, a navodno je starleti Soraji Vučelić kupio Džip vrijedan 75.000 evra. Par je navodno stalno putovao i boravio na mnogim egzotičnim destinacijama. Razišli su se, navodno, nakon što je shvatio da se Soraja vodi pukim interesom.

Zbog njega, ali i drugih “momaka” iz Albanije, po pisanju tamošnje štampe, došlo je i do rata između devojaka iz Srbije i Crne Gore koje se bave najstarijim zanatom na svijetu, prenosi Objektiv. Inače, jedan od onih koji je bio sjeme razdora jeste izvjesni I., još jedan klijent Vukčevićeve, koji uvijek odsjeda u jednom od novoizgrađenih hotela kad je u Beogradu.

Dušica Grabović

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se