Udala se za krpenu lutku, a u braku nevolje: U problemu smo jer me prevario, ali borim se za nas zbog našeg sina

Iako je u početku razmišljala o potpunom izbacivanju Marsela iz kuće, pristala je da ga pusti da ostane zbog svoje djece, Kerol i Dijega, te njihove ‘bebe’ Marselinja.

Mejrivon Roka Morajes (37) bila je spremna da proslavi svoju prvu godišnjicu s krpenom lutkom Marselom, ali ostala je slomljenog srca nakon što je njena prijateljica vidjela Marsela kako se našao u motelu s drugom ženom.

Mejrivon je svoju burnu romansu s Marselom započela kada je njena majka napravila krpenu lutku nakon što je slušala njene pritužbe kako nema s kim da pleše. I 18. decembra 2021., par je svoju vezu učinio zvaničnom na ceremoniji vjenčanja kojoj je prisustvovalo 250 zvanica. Nije ni prošlo dugo nakon vjenčanja kada su u svoju porodicu uveli još jednog člana – bebu lutku Marselinja, u ‘kućnom porođaju’ uz pomoć medicinske sestre i ljekara.

Nažalost, u njihovoj vezi brzo su nastali problemi. Mejrivon iz Brazila tvrdi da ona i Marselo sada spavaju u odvojenim sobama nakon što je otkrila da ju je varao s drugom ženom. Sada je progovorila o njihovoj romansi u videu na TikToku, koji je skupio 1,6 miliona pregleda i više od 120 hiljada lajkova.

– Saznala sam preko prijateljice koja mi je rekla da je vidjela Marsela kako ulazi u motel s drugom ženom dok sam ja bila tri noći i tri dana u bolnici s Marselinjom, našim sinom, koji je imao virus. Prvo sam mislila da laže, ali onda sam počela da pretražujem ​​njegov telefon i vidjela sam razgovore pa sam bila sigurna da me vara. Sve je poricao i govorio da me jako voli te je tražio da mu oprostim – objasnila je.

OBJAVU POGLEDAJTE OVDJE.

Iako je u početku razmišljala o potpunom izbacivanju Marsela iz kuće, pristala je da ga pusti da ostane zbog svoje djece, Kerol i Dijega, te njihove ‘bebe’ Marselinja.

– Htjela sam da ga izbacim iz kuće, ali naše dijete je još malo i u ovoj fazi bi mu otac jako nedostajao. Takođe, ljubav koju osjećam prema njemu natjerala me da oprostim, ne u potpunosti, ali mislim da ne bih mogla da živim bez svog muža. Moram da razgovaram s njim, kako bi jednom zauvijek odlučio da više neće varati, a ako to učini još jednom, neću mu oprostiti – zaključila je.

Dodaj komentar: [gs-fb-comments]