16.6 C
Bihać
Srijeda, 4 Oktobra, 2023

U mrtvačnici ostali šokirani: Dok su je pripremali za balzamiranje otvorila oči

Timeša Bešamp (Timesha Beauchamp) (20) iz predgrađa Detroita proglašena je mrtvom i prebačena u mrtvačnicu. No, u trenutku kada je trebalo početi njezino balzamiranje, otvorila je oči. – Upravo su trebali početi isisavati krv iz njezinog tijela – rekao je grobar za Mirror.

U porodičnu kuću Timeše je u nedjelju navečer pozvana hitna pomoć jer nije reagirala ni na kakve podražaje. Hitna ju je pokušavala oživjeti 30-ak minuta. Bili su u telefonskom kontaktu s doktorom koji je proglasio smrt na temelju podataka koji su mu dali uposlenici Hitne pomoći. Odvezena je u mrtvačnicu, a sat vremena kasnije – bila je živa.

– Zaposlenici su potvrdili da je disala i pozvali su hitnu. Najstrašnije od svega je to što su se upravo pripremali da ju balzamiraju kada je otvorila oči. Otvorili su vreću s tijelom i vidjeli Timešu kako ih gleda – rekli su iz mrtvačnice. I dalje je u kritičnom stanju, ali je živa. – Srce mi se slama! Neko je moje dijete proglasio mrtvim, a uopće nije bila mrtva – rekla je njezina uzrujana majka. U toku je istraga koja će pokazati kako je došlo do ove zabune.

Izvor: avaz.ba

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe