U Milijonašu pomoć publike tražila na pitanju za 2.000 kuna, biste li vi znali odgovor?

IZVORavaz.ba

U pokušaju osvajanja milion kuna u ovosedmičnom izdanju kviza Tko želi biti milijonaš nasuprot Tarika sjelo je dvoje natjecatelja.

Prva natjecateljica, Ana Ramljak, otvorila je pitanje za 16.000 kuna, a Ivan Livančić stigao je do onoga za prelazak drugoga praga. Rođena Šibenčanka sa zagrebačkom adresom i medicinska biohemičarka po struci pomoć znalaca zatražila je već na pitanju za 2.000 kuna kako bi saznala koju boju očiju ima većina novorođenčadi u Hrvatskoj. Plavu, smeđu, zelenu ili crnu?

Pomoć iz publike, Bruno Robert Kirinić iz Zagreba, Josip Buklijaš iz Vrgorca te Ivan Jurić iz Županje digli su ruke, a odgovor odabranog Brune bila je plava boja. Ana mu je vjerovala te točno odgovorila.

Kviz je na kraju napustila s osvojenih 1.000 kuna jer je pala na pitanju o tome što nedostaje nizu Vyšehrad, Šarka, Iz čeških lugova i gajeva, Tábor i Blaník. Ponuđeni odgovori su bili Prag, Sudeti, Libuša ili Vltava? Ana je odabrala Prag, no točan odgovor bila je Vltava.

Nakon nje je priliku dobio 26-godišnji Ivan Livančić iz Zagreba. Student farmacije zapeo je na filmskom pitanju za 8.000 kuna. Nalazi li se u naslovu nagrađivanog filma s Georgeom Clooneyjem i Sandrom Bullock iz 2013. godine vrsta sile, radijacije, energije ili čestice, bilo je pitanje zbog kojeg je on iskoristio jokera zovi.

Dodaj komentar: [gs-fb-comments]

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe