U Crnu Goru stigla medicinska pomoć iz Hrvatske

IZVORavaz.ba

U Podgoricu je danas dopremljena donacija medicinske zaštitne opreme – 50.000 komada hirurških maski, 2.000 litara medicinskog alkohola, 2.000 komada vizira i 1.000 komada zaštitnih medicinskih naočara – koju je Hrvatska uputila Crnoj Gori, saopćeno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova.

Ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić zahvalio se Vladi Republike Hrvatske, a posebno potpredsjedniku i ministru unutrašnjih poslova Davoru Božinoviću na, kako je navedeno, odličnoj saradnji i današnjoj donaciji.

– U ovim teškim i zahtjevnim vremenima, solidarnost, zajedništvo i prijateljstvo su neophodni i nemaju cijenu. Crna Gora u Hrvatskoj ima iskrenog i pravog prijatelja. To osjećaju i građani Crne Gore, a posebno cijene podršku koju Hrvatska pruža Crnoj Gori u procesu evropskih integracija – kazao je Nuhodžić.

Ambasador Republike Hrvatske u Crnoj Gori Veselko Grubišić izjavio je prilikom primopredaje opreme da Hrvatska želi pokazati Crnoj Gori dobrosusjedsku solidarnost i pohvalio saradnju sa crnogorskim državnim institucijama tokom epidemije koronavirusa.

Dodaj komentar: [gs-fb-comments]

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe