9.4 C
Bihać
Ponedjeljak, 5 Decembra, 2022

U Bosanskoj Gradišci otvara se jedan od najsavremenijih prodajnih centara u regionu

IZVORklix.ba

U Bosanskoj Gradišci u narednoj godini se otvara prodajni centar Centrum Retail Park na površini od 18.000 kvadratnih metara. Iz ove kompanije tvrde da će predstaviti do sada na ovim prostorima najveću ponudu svjetskih marki sa aktuelnim kolekcijama odjeće i obuće.
U okviru kompleksa nalazit će se igraonica i multifunkcionalni prostor predviđen za animiranje najmlađih, kafići i restoran sa raznovrsnom gastronomskom ponudom.

Centrumov Retail Park jedini je prodajni centar ove vrste u Bosni i Hercegovini, povezan sa autoputem Beograd-Zagreb.

“Otvaranje novih radnih mjesta i prilika za zaposlenje velikog broja građana, umanjiće odliv naših ljudi u inostranstvo u potrazi za zaposlenjem. U periodu kada treba uložiti napor u oporavak od situacije izazvane pandemijom, ovaj projekat će se pokazati izuzetno društveno korisnim. Ništa manje bitan nije i sadržaj koji će ovaj centar ponuditi građanima. Od mogućnosti kupovine svega potrebnog za jedno domaćinstvo i porodicu, do zabavnog sadržaja koji ovaj park nudi, kao i doprinosa uređenju saobraćajnog prilaza gradu, Gradiška se od jednog grada razvija u centar dešavanja ove regije” kazao je Zoran Adžić, gradonačelnik Bosanske Gradiške.

Dodaj komentar: [gs-fb-comments]

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe