TURCI POLUDJELI ZA MAJOM BEROVIĆ! Na ovome joj zavide sve pjevačice sa Balkana!

Maja Berović našla se na naslovnoj strani turskih dnevnih novina „Sabah“. U intervju Maja je pričala o svojoj muzičkoj karijeri na Balkanu, kao i uspjehu koji je ostvarila za prethodnih nekoliko godina, ali i trenucima koji nisu toliko poznati javnosti. Tokom razgovora novinar Furkan Hajkir je Maji postavio pitanje da li zna da je u posljednje vrijeme porastao broj pratilaca i ljubitelja njene muzike u Turskoj, te da ima sve više fanova, Maja je tim povodom odgovorila:

– Raduje me takva informacije i čini sretnom. Osnovna misija muzike jeste da spaja ljude, ako sam uspjela u tome u bilo kom momentu, onda sam sretna.

Iskreno, već godinama odlazim u Tursku i svaki put se u Istanbul vraćam sa novom željom da vidim nešto novo ili probam neki specijalitet. Vjerujem da će biti prilike da se sa svojim fanovima koji su u Turskoj družim, jer meni moja publika daje nevjerovatnu energiju i snagu za sve ono što radim – rekla je Maja za turski list „Sabah“.

Inače, prema riječima novinara koji je sa Majom uradio ovaj intervju, pjevačica je prva javna ličnost sa ovih prosotra koja je dobila priliku da govori za jedne od najčitanijih dnevnih novina u ovoj zemlji, gdje se direktno pominje njen rad i ono što je ostavila za sve ove godine u muzičkoj karijeri.

Dodaj komentar: [gs-fb-comments]

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe