Trudna Daria (13) lagala da je Ivan (10) otac djeteta, otkrila je užasan razlog

STRAVIČAN preokret dogodio se u slučaju trudne djevojčice Darije i desetogodišnjeg dječaka Ivana iz ruskog Zelengorska. Nakon što je 13-godišnjakinja uporno tvrdila da je otac njenog djeteta mali Ivan , konačno se razotkrila prava srceparajuća istina.

Djevojčica Darija priznala je da je sve izmislila jer se bojala reći da je silovana. Ruski mediji su objavili da je djevojčicu silovao 15-godišnji tinejdžer te da ju je ucijenio da će po društvenim mrežama razglasiti da je ku*va ako ne pristane na seks.

Tinejdžer je priveden pod sumnjom za silovanje, a mnogi su uvjereni kako je upravo on otac Darijinog djeteta.

Darija tvrdi kako ju je uhvatio za kosu i rekao joj da se svuče te da se sve odigralo brzo, na stepenicama stambene zgrade. Policija je uzela izjave oboje tinejdžera, kao i njihovih roditelja, a istraga je u toku.

Bizaran slučaj privukao je pažnju medija i javnosti diljem svijeta kada se trudna djevojčica pojavila u emisiji zajedno s desetogodišnjim Ivanom i izjavila da je samo s njim imala spolne odnose. Tvrdili su da su zaljubljeni i da žele zadržati dijete. Liječnici su sumnjali u njihove navode govoreći kako takvo što nije moguće, ali su oni ustrajali u svojoj verziji.

Izvor blizak obitelji otkrio je kako je djevojčica skrivala pravu istinu jer se bojala stigme.

Dodaj komentar: [gs-fb-comments]

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe