“Toliko želim da zagrlim svoje sinove, da im nadoknadim ljubav…” Tanja Savić otvorila dušu, zbog ovih njenih reči i kamen bi zaplakao! (FOTO)

IZVORpink.rs

Pjevačica Tanja Savić potresla je čitavu naciju kada je izašla u javnost i priznala da je njen suprug Dušan Jovančević odveo njihove sinove u Australiju bez njenog znanja.

Ona svoju djecu nije vidjela mjesecima, a dugo se nije ni čula sa njima. Međutim, Tanja ipak ne odustaje od ove najteže borbe u životu.

Pjevačica je sada objavila veoma emotivnu poruku posvećenu sinovima, a mnoge su ove njene riječi dovele do suza.

O da… Evo me… Živa, zdrava, prava i pored svega što mi se dešava nasmijana i srećna. Srećna jer sam u miru sa sobom. Konačno je prestala kontrola nad mojim životom. Ono što me drži je to što toliko želim da zagrlim svoje sinove i da im nadoknadim ljubav za koju drugi misle da mogu da nam je uskrate. Jeste da nas kilometri dijele, ali ja toliko osjećam njihovu bezgraničnu ljubav. Nikakve okolnosti ne mogu da poremete moj unutrašnji glas koji mi ipak govori da je sve u redu sa njima. Mi smo spojeni ljubavlju i kada smo miljama daleko. To je nevidljiva nit između majke i djeteta. A vidim da i dalje ima zla oko nas. I to me jako nervira. To zlo mora da se iskorijeni. Da se počisti. Da se pobedi. Ali kako? Tako što ćemo ignorisati zlo. Kao da ne postoji. A zlo to ne voli. Fokusirajmo se na nešto lijepo da bi se zlo ugušilo, a potom nestalo. Ja danas pravim plan “kako da pobijedim zlo” Sta vi danas radite – napisala je Tanja.

View this post on Instagram

O da…evo me… Ziva, zdrava, prava i pored svega sto mi se desava nasmejana i srecna. Srecna jer sam u miru sa sobom. Konacno je prestala kontrola nad mojim zivotom. Ono sto me drzi je to sto toliko zelim da zagrlim svoje sinove i da im nadoknadim ljubav za koju drugi misle da mogu da nam je uskrate. Jeste da nas kilometri dele, ali ja toliko osecam njihovu bezgranicnu ljubav. Nikakve okolnosti ne mogu da poremete moj unutrasnji glas koji mi ipak govori da je sve u redu sa njima. Mi smo spojeni ljubavlju i kada smo miljama daleko. To je nevidljiva nit izmedju majke i deteta. A vidim da i dalje ima zla oko nas. I to me jako nervira.To zlo mora da se iskoreni. Da se pocisti. Da se pobedi. Ali kako? Tako sto cemo ignorisati zlo. Kao da ne postoji. A zlo to ne voli. Fokusirajmo se na nesto lepo da bi se zlo ugusilo a potom nestalo. Ja danas pravim plan "kako da pobedim zlo" 🙅‍♀️🤷‍♀️⚔. Sta vi danas radite? #tanjasavic #ljubav #sreca #radost #mysonsmylife

A post shared by TANJA SAVIC (@tanja_savic_private) on

Dodaj komentar: [gs-fb-comments]

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe