3.8 C
Bihać
Subota, 3 Decembra, 2022

TEK ŠTO JE IZAŠLA IZ ZADRUGE, ZADRUGARKA PRETUČENA: Evo u kakvom je stanju!

“Užas, užas! Ova godina kako ide, živu glavu samo da izvučem… Stvarno više ne znam dokle?! Izbjegavam probleme, normalno živim, mirno, i opet na*ebem”, počela je svoju ispovijest Ivana.

“Vraćali se Relja, njegov drug i ja i prelazimo Gazelu kolima, neki auto počeo da nas siječe, koči, da usporava. Počeli da viču iz kola: ‘Ja ti blicam, nećeš da se skloniš’, a on ga stvarno vidio, i u tom trenutku nije mogao da se skloni. I neki čovjek ogroman unutra, riba pored njega, vrište na nas… Jezivo izgledaju! Znaš kakva sila, agresija: ‘Stani kad ti kažem’, vidiš tačno da hoće da nas biju! Filip nije želio da stane, počeli smo da bježimo, u*rala sam se od straha! Trube, dovikuju, ja u tom trenutku šta da radim, zovem policiju! Počela da objašnjavam, ne znam ni da li su me razumjeli, jer ja drhtim i plačem. Molila sam ih da nas ostave na miru… A ova djevojka vidi mi telefon i počinje da urla: ‘Koga to zoveš?!” u dahu prepričava Ivana.

U tom trenutku, Ivana, Filip i njegov prijatelj pomislili su da će spas naći na obližnjoj benzinskoj stanici, ali su se prevarili – tu su tek uslijedili problemi.

“Mi idemo dalje, ja sam obavijestila policiju da uskoro silazimo s mosta. Oni idu ispred nas, koče, koče, bukvalno zamalo da se slupamo, i mi pobjegnemo na pumpu. Otišla sam u kabinu od WC-a, zaključala sam se, zvala policiju ponovo, da nastavim razgovor. Dok pričam sa policijom, čujem ono dvoje kako dolaze na pumpu, deru se i čujem udarce! Oni su se tu komešali, radnici sa pumpe su pokušali da razdvoje… A ta djevojka je krenula da me nađe, sva sreća pa ju je Filip spriječio! Ovaj muškarac ga je uhvatio za vrat, a ta djevojka ga udarala parfemom, slomila mu šoferku, slomila telefon i ubrzo je došla policija, poslije dva minuta, pa su me zvali da izađem iz WC-a, odmah smo dali izjavu”, dodala je Ivana i rekla da je Filip u policiji podnio krivičnu prijavu, a da će sudu priložiti dokazni materijal, odnosno snimke sa bezbjednosnih kamera pumpe, kao i izjave mnogobrojnih svjedoka.

“Ostala mi je ozbiljna trauma, sigurno neko vrijeme neću izlaziti iz kuće”, zaključila je pjevačica.

Dodaj komentar: [gs-fb-comments]

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe