Tarik Filipović objavio rijetku fotografiju sina Armana, ljudi pišu: Kako je zgodan

IZVORklix.ba

Glumac i voditelj Tarik Filipović objavio je na svom Instagram profilu fotografiju sina Armana koji je napunio 15 godina.

“Iako sam u djetinjstvu bio najsretniji i najbezbrižniji najviše volim zadnjih 15 godina svoga života… ‘sve zbog jednog dječaka'… Arman mu ime… i dvostruko uživao gledajući sve divne faze odrastanja… i od ‘mali Tarik’ do ‘veliki Arman’ kao dlanom o dlan… moj… a tako svoj…”, započeo je Tarik emotivnu objavu ispod sinove fotografije.

“Sretno ljubavi tatina i neka te prati sreća, osmijeh na licu, dobro zdravlje… i neka se snovi ostvaruju jedan po jedan… kao domine… i još nešto – nikada nemoj prestati biti dječak, zna tata iz iskustva koliko je to divno… i da me prerasteš u svakom pogledu, ova tri centimetra visine ćeš brzo… Voli tata. Hvala što si skinuo embargo na objavljivanja fotografija, barem na ovaj divan dan”, zaključio je Tarik svoju objavu.

Brojni pratitelji i Tarikovi kolege i prijatelji uputili su Armanu čestitke u komentarima, a mnogi su primijetili i kako je izrastao u zgodnog mladića.

“Prekrasan Arman”, “Kakav zgodan frajer”, “Baš je zgodan dečko, čestitam vam”, “Ma lafčina prava”, samo su neki od komentara.

Podsjećamo, Tarik i njegova supruga Lejla nedavno su proslavili 15 godišnjicu braka. Osim Armana, Lejla iz prvog braka ima i sina Dinu kojeg je dobila s nekadašnjim teniserom Dadom Majolijem, međutim, Tarik oduvijek ističe kako ga smatra svojim. Također, Dino je uzeo i Tarikovo prezime te se preziva Filipović.

Dodaj komentar: [gs-fb-comments]

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe