Tanja Savić progovorila o detaljima presude: Nemam starateljstvo nad sinovima

IZVORavaz.ba

Iako je mnoge obradovala vijest da će Tanja Savić konačno vidjeti sinove Maksima i Đorđa nakon godinu dana, pjevačica je sad objelodanila da još uvijek nije dobila starateljstvo nad djecom.

– Zvanično sam dobila presudu da vratim djecu. Nemam i dalje starateljstvo nad djecom, to nije riješeno, moram da se borim iz Srbije za to. Presuda je samo donijela tu odluku da djeca treba da se vrate u Srbiju jer sam ja svim papirima dokazala da su djeca živjela ovdje, da su imali boravak, da su se ovdje školovala, da smo ovdje više vremena provodila nego u Australiji – ispričala je Tanja za Pink.rs

Tanja Savić: Još uvijek nemam mogućnost da zagrlim djecu

Kaže da su djeca zbunjena ali svjesna svega.

– Čula sam se sa djecom, zbunjeni su, bili su bez mene godinu dana, a sad znaju da će biti bez tate. To je prekretnica u našim životima koja je teška. Ne znam šta da pomislim. Jako mi je žao zbog sebičluka jednog roditelja, a to u ovom slučaju nisam ja. Ostvarila mi se velika želja za moj rođendan i ne postoji sretnija mama od mene. Još uvijek nemam mogućnost da zagrlim djecu, ali to će biti uskoro – dodala je Savić, a potom istakla da i dalje ima čitav spisak neostvarenih želja iako se najveća ostvarila.

Dodaj komentar: [gs-fb-comments]

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe