Tanja Savić podnijela zahtjev za razvod

Tanja, za koju već mjesecima kruže glasine da je u ljubavnoj vezi s gradonačelnikom Banja Luke Draškom Stanivukovićem, odlučila se službeno razvesti od supruga Dušana, pišu srbijanski mediji.

Upravo ta njena odluka izazvala je ponovno burne reakcije Jovančevića, koji je već ranije prijetio Drašku te mu poručio da “jede njegove ostatke” i da je Tanja još uvijek njegova zakonita žena.

Od supruga se razdvojila prije godinu i pol. On živi u Australiji, dok je ona s djecom u Srbiji.

Podsjećamo, Tanjina i Draškova veza navodno datira još od januara ove godine, kada su zajedno fotografirani na planini Jahorini. Iako se nagovještavalo da su prekidali vezu, čini se kako je njihova ljubav opstala, a Draška su nedavno i novinari upitali da prokomentira medijske napise o vezi sa Tanjom.

Banjalučki gradonačelnik nije demantirao da su u vezi.

“Ono što je meni važno reći je da sam ja postao gradonačelnik Banje Luke isključivo svojim radom i posvećenošću. Neko sam ko zna da nekada u životu ne ide sve kako želite, ali isto tako apsolutno bježim od žute štampe i takvih natpisa. To nije nešto na šta ja stavljam akcenat i ono što ne želim jeste da, u bilo kojem segmentu, takva vrsta spekulacija zasjeni sve ono krupno što radimo i što smo postigli”, rekao je tada između ostalog.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe