4.1 C
Bihać
Subota, 3 Decembra, 2022

Tanja Savić ide u zatvor!?

Da stvar bude još gora, pjevačica se uredno vozi po Beogradu, ali i kada je u Radincima, bez ikakvog PR0BLEMA SK0KNE do Smedereva u nabavku.

Iz svega navedenog jasno je da ne poštuje PR0PISE, a kada će biti ka*njena zbog NED0LIČN0G ponašanja i kr*enja zakona, pitanje je trenutka.

Naime, Tanja je upisala auto-školu sa 23 godine, ali je zapravo nikada nije završila, odnosno, nije P0L0ŽILA i dobila vozačku dozvolu. Budući da je neko ko je i te kako aktivan učesnik u saobraćaju, Savićeva bi mogla biti zbog ovog prek*šaja debelo ka*njena. Komšije iz sela Radinci, gde je i R0ĐENA , istakli su da im nije jasno kako je do sada policija nikada nije sankcionisala.

– Tanja je jednom prilikom upisala auto-školu, ali je nikad nije završila. Viđam je ovdje da se vozika. Sjedne sama ili sa sestrom Biljom i ode negdje. Vjerujem da je policija ovdje ne bi i zaustavila jer je znaju, a vjerovatno im nije i na kraj pameti da nema dozvolu. Ipak, ne znam kako se u Beogradu izvukla da bar ne plati neku ka*nu. Možda je UZ0RAN vozač – ZAP0ČELA je priču komšinica za Svet koja, kao najveći PR0BLEM, vidi to što pjevačica uredno vozi i djecu, ali i članove porodice, pa smatra da time UGR0ŽAVA kako svoju tako i svačiju bezbjednost učesnika u saobraćaju.

– Koliko sam uspjela da vidim, izveštila se, to nije SP0RN0. Poštuje PR0PISE i to je super, ali postoji zakon. Ne smije i sebe da vozi, a kamoli djecu. Znate kako kažu, uvijek str*daš zbog nepažnje neke budale, a ne iz svog neznanja. Meni su ovdje u kraju rekli da ona dozvolu nema – zaključila je komšinica.

Kako dalje saznajemo, Tanji, kao nekom ko nema P0L0ŽEN vozački ispit, ne mogu biti izrečeni ka*neni poeni. Takođe, i su*d ne može da joj izrekne za**itnu mjeru zab*ane upravljanja vozilom niti da joj se 0DUZME dozvola jer dozvola u ovom slučaju ne postoji. Ono za šta se pjevačica može te*etiti, prema našem zakonu, jeste novčana ka*na do 120.000 dinara od pre**ajnog su*da ili predviđena ka*na za ovakav pre**šaj, a to bi bilo maksimalno 60 dana ZATV0RA.

Nakon ovoga pokušali smo da stupimo u kontakt sa Tanjom, ali se ona do zaključenja ovog broja nije javljala na naše pozive.

Dodaj komentar: [gs-fb-comments]

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe