17.8 C
Bihać
Subota, 1 Oktobra, 2022

Svi misle da su baka i unuk: Istina je drugačija – uskoro je ženi

Ona je moj izbor i moja sreća. Svako od nas ima svoje”, poručio je zaljubljeni mladić i dodao kako se nada da Thereza neće umrijeti prije njega Kongoanac Muyiwa nije ni prvi ni zadnji koji se zaljubio u zreliju ženu.

A Therezi je 85 godina, iza sebe ima osmero djece i dvadesetero unučadi, među kojima mnogima nije pravo što će uskoro stati ispred oltara i obećati svoju ljubav dečku koji joj može biti unuk.

Upoznali su se u njenoj kući, u kući koju je Threza iznajmila Muyiwi i njegovu prijatelju, a on se u razgovoru za Afrimax prisjetio i trenutka kada su se javile prve simpatije: “Dobro pamtim taj petak.

Cimera nije bilo kod kuće, a ja sam bio baš gladan i onemoćao. Tada se niotkuda pojavila Thereza i donijela mi nešto hrane. Došla je i poslužila me s puno pažnje”, prepričao je, pa napomenuo kako je dotad hodao s vršnjakinjama i da je uz njih bilo previše drame.

“Njeno ponašanje prema meni nagnalo me da je zavolim. Svjestan sam da bi mi mogla biti baka, ali šta sad?! Ona je moj izbor i moja sreća.

Svako od nas ima svoje”, poručio je zaljubljeni mladić i dodao kako se nada da Thereza neće umrijeti prije njega.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se