Sve tajne druženja: Starlete zabavljaju i klijente na jahtama, mjesečno zarade i do 10.000 eura!

Slučaj hapšenja Tijane Ajfon po ko zna koji put je pokrenuo pitanje i debatu u javnosti o problemu pros..tucije. Iako je najstariji zanat zakonom zabranjen u Srbiji, kao i u mnogim državama, sve su brojnije djevojke i žene koje u taj posao ulaze dobrovoljno, radi dobre zarade. Prema procjenama stručnjaka, baveći se takozvanom elitnom pros..tucijom one mogu da zarade i do 10.000 eura za mjesec dana.

Marko Nicović, član borda direktora međunarodne policije za borbu protiv n.rkomanije, kaže da djevojke sve češće ulaze u kandže pros..tucije zbog loših ekonomskih uslova.

– Pros..tucija djevojaka na tržištu isključivo zavisi od nivoa klijenta i djevojke koja se prodaje i upravo to diktira cijenu. Veliki broj naših djevojaka počne da se bavi pros..tucijom upravo zbog lošeg ekonomskog stanja. Međutim, imamo i djevojke koje u kandže pros..tucije ulaze iz svoje neke lične promocije – statusa u društvu – kaže Nicović i dodaje:

– Veoma je teško izaći iz kandži pros..tucije jer je u pitanju teška mafija! Najteže se iščupaju djevojke koje su ekonomski zavisne od svojih m.kroa – kaže on i objašnjava:

– Rijetko koja djevojka može sama da se bavi pros..tucijom. Ne može sama da uspije jer mora da ima zaštitu i podršku iza sebe. Uloga kriminalaca i m.kroa usko je povezana, oni stoje iza djevojka i stvaraju čitavu organizaciju, drže sve pod kontrolom. Šou-biznis je takođe usko povezan sa pros..tucijom i može da prođe u taj dio elitne pros..tucije – objasnio je Nicović za Kurir.

Tokom ljeta većina starleta odlazi na Crnogorsko primorje, gdje vrijeme provode po jahtama i u druženju s bogatim biznismenima. Te poslove uglavnom sklapaju preko modeling agencija.

Djevojke za jahting pros..tuciju obično avionom dolaze do tivatskog aerodroma, gdje ih čekaju automobili koji ih voze u marinu, gdje se ukrcavaju na jahte. Jedan od scenarija je i da ih taksi doveze do marine, gdje u skladu s prethodnim dogovorom stupaju u kontakt s klijentom. Cijena zavisi od izgleda djevojke, ali i od toga da li govori strane jezike i koliko je „spretna“.

Za dan se plaća najmanje 500 eura. Najpopularnije destinacije u Crnoj Gori su Budva i Tivat, a u Hrvatskoj Dubrovnik, Zadar i Split.

Dnevno imaju od pet do šest klijenata. Tijana je, kako tvrde upućeni, sedam dana u Crnoj Gori naplaćivala 2.500 eira, uz plaćen smještaj u luksuznom hotelu, prevoz, hranu u elitnim restoranima i poklone.

I za Mimi Oro godinama se spekulisalo da se bavi pros..tucijom, a 2014. je uhapšena zbog tog krivičnog djela sa još sedam djevojaka.

Njima je tada dežurni sudija odredio pritvor od osam dana. Zbog pros..tucije je više puta hapšena i Maca Diskrecija. Ona nikada nije radila s m.kroima, nego je sama pronalazila mušterije preko interneta. Maca je prva priznala da se bavi najstarijim zanatom.

Prošle godine je navodno pod optužbom da se bavi pros..tucijom uhapšena i bivša Plejboj zečica Božana Vujinović u jednom luksuznom hotelu u Bečićima.

Ona se sa drugaricom nalazila sa šestoricom turskih državljana, koji su ih, navodno, unajmili zbog pružanja s.ksualnih usluga i platili 500 eura po osobi, piše Blic.

 

Dodaj komentar: [gs-fb-comments]