17 C
Bihać
Ponedjeljak, 26 Septembra, 2022

Suzana Jovanović o braku sa Sašom Popovićem: On se prije mene naživio za tri života

IZVORavaz.ba

Pjevačica Suzana Jovanović progovorila je o svom odnosu sa suprugom Sašom Popovićem, a kako ona kaže, Sale se prije nje naživio za tri života.

– Na početku naše veze bila sam nesigurna jer je bilo puno lijepih žena oko njega. Nisam bila načisto kad on ode da radi da li će tu biti nešto, ali period nesigurnosti je brzo prošao – izjavila je za srbijanske medije.

Ona se dotakla i estradnih brakova ističući da je mnogo brakova na “klimavim nogama”.

– Na estradi je 90 posto brakova na klimavim nogama ako oboje nisu iz ove naše branše – rekla je Suzana, a onda se dotakla svog posljednjeg albuma koji je snimila i na njega potrošila 100.000 eura, a nigdje ne pjeva.

– Nisam imala namjeru ni da se takmičim sa mlađim i starijim kolegicama, niti da dignem cijenu nastupa, jer ne nastupam već 16 godina. Pa sad će kao vlasnici lokala da se “satru” zovući me na tezge. Tuđe nisam ukrala, nikom nažao nisam učinila, samo uživam. Posle svih ovih godina, sa mnogo napornih, mučnih tezgi, dešavalo da me neke gazde i ne isplate, pa odem praznih džepova kući – zaslužila sam da mogu da biram šta ću i kako ću – rekla je Suzana i dodala:

Saša Popović i Suzana Jovanović

“To i radim. Znala sam da pjevam i za 50 maraka da obezbijedim puku egzistenciju. Nikad me nisu povukla zadovoljstva koja ljudi koriste danas, alkohol, narkotici, loše društvo, ništa. Kako se žena postavi, kako zrači i šalje te neke signale, to muškarac osjeća ili barikadu ili mogućnost da priđe i pokuša nešto. Najviše sam radila narodna veselja, bila na prvoj liniji sa ljudima i uvijek se postavljala kao drug ili drugarica. Ako zagusti, gledam gdje su orkestar ili kolege – rekla je Suzana za Svet.

spot_img
spot_img
Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

spot_img
spot_img

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se