STANIJA STRAHUJE ZA ŽIVOTE SVOJIH NAJBLIŽIH: Njena majka i brat dobili prijetnje od Kristijanovih plaćenika!

Stanija Dobrojević navodno strahuje za živote članova njene porodice, jer bliski prijatelji Kristijana Golubovića navodno prijete da će ih ubiti.

Podsjećanja radi, Stanija Dobrojević je tužila Kristijana Golubovića zbog toga što je on njoj lično prijetio smrću. Rekao je da će je ubiti on, ili neko njegov, te da je spreman da za to djelo robija 40 godina, međutim na saslušanju u policiji, Golubović je izjavio kako se šalio.

Starleta je odmah po povratku iz Amerike otišla u policijsku stanicu, gdje je navodno zahtjevala zaštitu za majku i brata.

– Stanija je uplašena za svoj život i bezbjednost, ali mnogo više za živote njenih najmilijih, za majku Slavicu i brata Sanija. Prijetnje koje su njih dvoje ovih dana navodno dobijali od bliskih prijatelja Kristijana Golubovića, lede krv u žilama – ispričao je izvor blizak Staniji Dobrojević.

Kako je rekao, budući da će se uskoro i sama useliti u Belu kuću, ne želi da se njenoj porodici nešto desi dok je ona u rijalitiju.

– Rijaliti će trajati do ljeta naredne godine, a Stanija ne želi da razmišlja dok je unutra šta je sa njenom porodicom, da li im neko prijeti ili ih napada, ili ne daj bože povrijedi na bilo koji način. Ne želi da je strah sputava i sprečava da bude ono što jeste, te da uzmiče pred Golubovićem – ispričao je izvor blizak starleti.

Dodaj komentar: [gs-fb-comments]

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe