22.8 C
Bihać
Srijeda, 29 Juna, 2022

Šta se dešava između princeze Šarlin i princa Alberta: U Monaku potpisan tajni dogovor

Princeza dobiva 12 miliona eura godišnje.

Mada se princeza Šarlin (Charlene,44) nakon godine dana izbivanja od supruga, princa Alberta, i sedmogodišnjih blizanaca, napokon vratila u Monako, to ne znači da se život monegaške porodice vratio u normalu.

Prema pisanju francuskog časopisa „Voici“, supružnici su iza zatvorenih vrata dogovorili sve detalje i potpisali tajni ugovor.

Razdvojeni život

Navodno je riječ o svojevrsnom sporazumu o razdvojenom životu, dogovoru s kim djeca ostaju, novcu… Prema tom dogovoru, baš kao što se već pisalo, princeza Šarlin dobiva 12 miliona eura godišnje, no on isto znači da je morala birati između svoje slobode i voljenih blizanaca.

Ukoliko se odluči na razvod, starateljstvo nad djecom pripast će isključivo princu Albertu, što Šarlin ne pada lako. Upravo iz tog razloga za sada su pronašli sredinu koja je za oboje prihvatljiva, a to je godišnja naknada i osoblje koje će pomagati princezi u samostalnom životu.

Princ Albert ostaje u Monaku s djecom, koja tamo pohađaju školu, a školske praznike provodit će s majkom. Iako bi se, da može, Šarlin vratila u rodnu Južnu Afriku, upravo zbog djece ostaje u blizini.

Očekuje se da će se skrasiti negdje u okolini Ženeve, budući da je upravo u Švicarskoj provela posljednja četiri mjeseca na liječenju u luksuznoj klinici „Les Alpes“.

Mirna komunikacija

Paru je navodno laknulo što su tako lako i donekle bezbolno dogovorili trajno rješenje koje će potrajati do punoljetnosti blizanaca, a zahvaljujući ugovoru, šuška se i da se odnos između Alberta i Šarlin poboljšao. Njih dvoje imaju više povjerenja jedno u drugo i mirno komuniciraju i dogovaraju sve za dobrobit djece.

Novi partneri

Ono što bi moglo unijeti probleme u ovaj dogovor prinčevskog para je trenutak ako se pojave novi partneri.

Već se priča kako se princ Albert bacio u flertovanje. Na svom Instagram profilu popularna plesačica burleske Dita Von Teese zahvalila je princu na osobnom pismu i cvijeću, nakon što je pogledao njezin nastup u Monaku.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se