Šta je s Tysonom: Pod utjecajem droga ili ozbiljno bolestan?

Jedna od najgledanijih engleskih emisija Good Morning Britain (ITV) sam po sebi zna biti bizaran zbog nepredvidljivog i često neprofesionalnog Piersa Morgana, a u najnovijem izdanju flavnu ulogu nije imao voditelj nego gost – usporeni, nesuvisli i vidno pogubljeni Mike Tyson.

Bokserski velemajstor koji se fizički opet impresivno stesao i najavljuje povratak u ring u 54. godini kroz borbe čija bi zarada išla u humanitarne svrhe, svojim je gostovanjem na ITV-ju zabrinuo milione gledatelja i obožavatelja.

Tysonu je klonula glava, pričao je jako sporo i premda je davao najkraće moguće odgovore za sve mu je trebalo jako puno vremena i morao se silno koncentrirati na izgovor svake pojedine riječi.

Profile TV-emisije na društvenim mrežama zasule su hiljade poruka zabrinutih gledatelja: je li Mike ozbiljno bolestan, umoran ili je bio pod ujecajem droga da je jedva nekako držao glavu uspravno.

Tyson je biznismen, ima kompaniju koja prodaje lijekove na bazi kanabisa i posluje vrhunski. Mike ne krije kako je i sam oduševljeni konzument vlastitih proizvoda, u rekreacijske i zdravstvene svrhe.

Prije nešto više od godinu upravo je Piers Morgan obznanio kako je konzumirao marihuanu s Tysonom i procijenio da kanabis Mikeu čini dobro:

“Tyson ima ranč marihuane u Kaliforniji pa sam pušio s njim jer je to tamo legalno. Marihuanu smatram manje opasnom od alkohola i cigareta. A nikad nisam vidio sretnijeg i mirnijeg Mikea Tysona”, rekao je tada Morgan, prenosi 24sata.hr.

Dodaj komentar: [gs-fb-comments]

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe