3.4 C
Bihać
Četvrtak, 1 Decembra, 2022

Srbijanski mediji objavili: Pogledajte trenutak kada Čedomir Jovanović napada advokata

IZVORAvaz.ba

Na jednom od snimaka haosa koji se jutros dogodio na Novom Beogradu vidi se kako Jelena Jovanović (žena u crvenim pantalonama i plavoj majici) vuče svog supruga Čedomira Jovanovića tokom okršaja sa advokatom Dejanom Dubajićem, ali joj ne polazi za rukom da ih razdvoji, piše “Blic”.

Jovanović je zamanhuno rukom, a advokat Dubajić se izmakao, dok je u tom momentu Jelena Jovanović pokušava da ih razdvoji.

Incdent se dogodio jutros kada je lider LDP-a napao Dejana Dubajića, pravnog zastupnika Ambulante za rehabilitaciju Fizio centar na Novom Beogradu, ispred koje je Jovanović već tukao reketom vlasnika te klinike Ž. I.

Jovanović je, prema jednoj verziji priče, nasrnuo na advokata i polomio mu naočare ispred Fizio centra. Prema prvim informacijama, Jovanović je demantovao bilo kakav napad na advokata Dubajića.

Kako javljaju srbijanski mediji ispred Fizio centra u Bulevaru Milutina Milankovića 1 su policajci, koji trenutno uzimaju izjavu od vlasnika Ž. I. dok se u samom objektu nalaze Čedomir Jovanović i njegova supruga.

Dodaj komentar: [gs-fb-comments]

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe