Sportisti nude po 20.000 eura: Starleta progovorila o elitnoj prostituciji!

Hapšenje Tijane iPhone u Bijeljini izazvalo je veliku pažnju javnosti zbog navoda da je “organizovala žurku na koju je dovela nekoliko devojaka”.

Navode o prostituciji je sada prokomentarisala Ava Karabatić, koja je u svom blogu otkrila šta misli o Tijani iPhone i u kojem je objasnila sve o “estradnoj prostituciji”.

Njen post prenosimo u cjelosti.

“Postoje žene koje su pevačice, ‘wanna be’ starletice, rijaliti zvezde… Šest meseci sam živela s Tijanom u rijaliti programu, devojka je bila simpatična i koliko znam ne prate je skandali u takvom programu. Ja pišem o elitnoj prostituciji i devojkama koje pružaju takve vrste usluga. To su one devojke koje se slikaju po luksuznim hotelima, destinacijama bez pokrića prihoda, naravno prihodi većinom imaju 60+ i čekaju ih u sobama dok one ne dovrše par slikica za Instagram. Imamo i one prostitutke iz klubova koje se prodaju za piće, a i imamo onaj teški ”šljam” koje hodaju po ulicima i čekaju klijente. Sve je to prostitucija i sve se svodi na isto i naravno da ne izostavim muškarce kao muške prostitutke”, napisala je Ava i otkrila da je i sama dobijala nepristojne ponude:

“Dok sam radila kao voditeljka rijaliti programa “Parovi” često sam dobijala i sama nemoralne ponude, bila sam pozivana na razne zabave. Nisu u pitanju samo kriminalci, velik broj klijenata su oženjeni muškarci željnji zabave, poznati političari i mnogo mnogo poznatih sportista koje pratite na Instagramu i koji uglavnom žive u presrećnoj porodici”, napisala je Ava, a onda “ilustrovala” sve navedeno slikom s dedom.

“Da se ogradim, ovo mi je đed, ali inače to ovako izgleda. Moram se malo i našaliti. Poznajem par ”elitnih prostitutki” koje sam upoznala u estradnom svetu, samim tim znam kako to funkcioniše. Obične prostitutke funkcionišu na principu davanja svojih usluga po hotelima strancima gde su često umešani i direktori hotela, recepcija i konobari. U mom rodnom Splitu je isto leglo prostitucije kao i drugim gradovima na obali. Broj im se pojačava tokom leta kad zaplove luksuzne jahte. Jahtaška klijantela je dosta izdašna, kapne tu i više od par hiljada evra. Ako sednete u taksi u Splitu svi će vam reći koga odvoze i dovoze do marina i luka, ali još veća prostitucija je u Beogradu. Nedelju dana u luksuznoj vili, bazeni, skupi restorani, garderoba, dobar auto, a u celoj pozadini je poenta da serviraš starog bogatog jarca, dno dna. Želim vam samo prikazati pravu istinu ”noćnih dama” koje pratite na instagramu i koji su idoli mlađoj generaciji”, napisala je Ava i pokazala prepisku političara, sportista i uticajnih ljudi koji su njoj pisali.

“Hej draga, hoćeš u CG, plaćam s dugarom 20.000 evra u hotelu, ne glumi nedodirljivu”, napisao joj je jedan sportista, rekavši da mu “treninzi počinju za dve nedelje”, a kada je ona odbila, on je napisao:

“Može duplo, 40.000 evra, ali sve je uključeno i moraš dobiti malo po… ako budeš zločasta”, pisalo je u poruci.

Dodaj komentar: [gs-fb-comments]

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe