SMOGAO SNAGE DA PROGOVORI: Hoće li Darko Lazić tužiti ljekare zbog očeve smrti?

Pjevač Darko Lazić nedavno je ostao bez oca Milana Lazića, koji je preminuo nakon operacije smanjenja želuca. Kako je prošlo nekoliko dana od ove tragedije, smogao je snage da progovori o svemu što mu se dešava.

-Ja sam u Mostaru, krećem sad za Beograd. Težak period iza mene. Niti slušam niti čitam šta se piše. Opterećen sam drugim stvarima. Teško je, nisam ni prihvatio da se to desilo. Tek će da me stigne. Borim se, sve je palo na mene, najstariji sam sin i sve je na meni. Mama je sad dobro, malo se smirila. Tek će da nedostaje otac, muž, deda, tek će da nas stigne – rekao je Darko za “Premijeru”.

On je objasnio da neće tužiti ljekare koji su operisali njegovog oca, s obzirom na to se i o tome špekulisalo u medijima:

On je otišao na operaciju zdrav. Operacija je prošla uspješno, bez komplikacija, probudio se iz anestestezije, ali mu je poslije 20 minuta pozlilo. Stalo mu je srce, reanimirali su ga. Pao je u komu i više se nije probudio, nažalost. Nemam šta da podnosim krivičnu prijavu protiv ljekara, ne mogu oca vratiti. Niko nije kriv. On je sam potpisao da ide na operaciju na svoju odgovornost. Ne daj Bože nikome, ali tako je moralo da bude – rekao je on.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe