9.1 C
Bihać
Srijeda, 5 Oktobra, 2022

„SMM“ iz Turije – Poslodavac sa ljudskim licem: Svim radnicima isplatili 1.080 KM pomoći (VIDEO)

Malo je poslodavaca, u prvom redu iz realnog sektora, koji su ispoštovali preporuku Vlade Federacije i svojim radnicima isplatili 1.080 KM pomoći. U našem okruženju postoji takav poslodavac o kojem je jučer doslovno brujao Kanton. Braća Selimović, vlasnici firme „SMM“ iz Turije kod Bihaća, isplatili su naknadu u cijelosti za 34 radnika i time još jednom dokazali da iznad svega cijene njhovu predanost i vjernost zbog kojih firma uspješno posluje 22 godine…

BIHAĆ, 20. septembra – Dobrog radnika, predanog poslu i razvoju firme, treba nagraditi i ljudskim odnosom zadržati. Ovom parolom vodi se Muhamed Selimović, vlasnik firme „SMM“ iz Turije, koja je specijalizirana za proizvodnju svih vrsta zastora. I tako 22 godine. Kaže nam da nije dvojio treba li ili ne treba uvažiti preporuku Federalne vlade o isplati pomoći radnicima jer u ovoj firmi pogodnosti u korist radnika nisu rijetkost.

Priču o ovoj kompaniji sa obrazom i rejtingom koji se samo može zaslužiti ili izgraditi, a nikako kupiti, donosimo u TV Dnevniku, prilog pogledajte OVDJE.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se