2.5 C
Bihać
Srijeda, 29 Novembra, 2023

Smijeh, druženje i Enis recept za savršen dan: Pridružite nam se 7. oktobra u Tržnom centru Bingo Bihać

U subotu, 7. oktobra Bihać čeka druženje sa puno smijeha, uzbuđenja i nevjerojatnih iznenađenja. Nakon uspješnih posjeta Bijeljini, Tuzli, Zenici i Banjaluci, popularni glumac Enis Bešlagić sa  spektakularnom emisijom “Bingo časti, Enis se folira” dolazi i u naš grad. U ulozi domaćina u Tržnom centru Bingo Bihać, Enis nastavlja misiju u potrazi za finalistima i to među našim sugrađanima koji su se u proteklom periodu prijavili i koji su odabrani za učešće u kvalifikacijskim igrama.

Igre su spremne, a odabrani takmičari će morati pokazati timski duh i snalažljivost, ali imati i malo sreće, kako bi osigurali svoje mjesto u finalnom krugu natjecanja u kojem će se boriti za nagradu u vrijednosti od čak 5.000 KM. Svi ste pozvani da budete dio ovog uzbudljivog događaja koji započinje tačno u 12 sati!

Druženje sa Enisom će trajati do kasnih popodnevnih sati, pružajući svima priliku da upoznaju omiljenog glumca, razgovaraju s njim i naprave nekoliko fotografija za uspomenu. Ovo će ujedno biti prilika da saznate koliko brza kasa može biti spora i da li je Enis naučio otkucati bar kodove proizvoda.

Sasvim dovoljno razloga da subotu, 7. oktobra rezervišete za Enisa i budete dio ovog druženja u Tržnom centru Bingo Bihać na adresi Žrtava srebreničkog genocida bb. Bingo i Enis vas čekaju.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe