Slavni jutjuber optužen za seksualno zlostavljanje maloljetnika, advokat sve negira

IZVORavaz.ba

MegapopularniI jutjuber i vlasnik kozmetičkog brenda JSC, 34-godišnji Džefri Star (Jeffree), optužen je za seksualno zlostavljanje maloljetnika.

Nekoliko osoba za “Insider” je ustvrdilo da je Star spolno zlostavljao Gagea Artura (Arthur) u doba kad je bio maloljetan i beskućnik. Navodno je  Star nekolicini ljudi, uključujući i Artura, ponudio po 10.000 dolara za šutnju.

Osobe koje su bile bliske Džefriju u doba kad je bio “MySpace” zvijezda i pjevač kažu da je zlostavljao dječaka kada je spavao kod njega u stanu. Navodno ga je drogirao i prisilio na oralni seks.

Advokat slavnog jutjubera za “Insider” je kazao da je riječ o izmišljotinama.

Džefri Star danas je vlasnik kozmetičkog carstvsa i jedan od najbogatijih jutjubera svijeta. Nakon što mu je propala muzička karijera 2014. godine je posljednjim novcem odlučio osnovati kozmetički brend, koji je u posljednjih šest godina postao megapopularan.

Inače, Star je poznat po brojnim skandalima i dramama na jutjubu. Prošle godine je u neviđenom jutjub skandalu optužio kolegu Džejmsa Čarlsa (James Charles) da je zlostavljao dječaka.

Dodaj komentar: [gs-fb-comments]

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe