Škakljiva realnost: Koji su česti muški, a koji ženski seks snovi?

Kod žena je najčešći motiv u erotskim snovima seks s prijateljem ili pak radnim kolegom, dok je muškarcima na prvom mjestu po učestalosti javljanja seks s bivšom partnericom, ali i neke sramotne seks situacije

Seksualni snovi ne mogu se prizvati, kao ni druge vrste snova, no nekako nas najčešće iznenade kad se dogode, osobito kad se u njima događa nešto o čemu baš ne razmišljamo u stvarnosti te je vrlo zanimljivo do kakvih scenarija dolazi naša podsvijest.

Prema novom istraživanju koje je obuhvatilo 1.000 muškaraca i 1.000 žena, žene o kojima najčešće sanjaju imaju seks s nekom bliskom osobom – prijateljem. Ali najpopularniji san kod muškaraca je nešto sasvim drugo – seks s bivšom partnericom.

Naravno, važno je zapamtiti da svoje erotske snove ne biste trebali shvaćati preozbiljno, jer to ne mora nužno značiti da želite da se ta stvar dogodi u javi, piše Metro.

Nešto manje od polovice ljudi koji se redovito prisjećaju snova često imaju snove o seksu, a oko 15 posto njih svodi se na neki neprimjereni seks scenarij.

Top 10 najčešćih erotskih snova za žene
1. Seks s prijateljem
2. Seks s radnim kolegom
3. Seks sa strancem
4. Seks s trenutnim partnerom
5. Partnerova nevjera
6. Seks s bivšim
7. Seks sa slavom osobom
8. Seks sa šefom
9. Grupni seks
10. Seks s nekim koga mrze

Top 10 najčešćih erotskih snova za muškarce
1. Seks s bivšom partnericom
2. Sramotni seks scenarij u kojem nešto pođe po zlu
3. Grupni seks
4. Seks sa slavnom osobom
5. Seks na javnom mjestu
6. Nevjera partnerice
7. BDSM seks
8. Seks s kolegicom
9. Seks s prijateljicom
10. Seks s neznankom

Svake noći sanjamo oko dva sata, a većina se zapravo svodi na svakodnevne stvari. Ipak, ponekad se u snovima mogu javiti i snažni osjećaji koji često stoje iza seks snova. Naravno, mnogi seksualni snovi jednostavno odražavaju želju za seksualnim zadovoljstvom, ali ponekad su toliko nelogični – u snu se seksate s nekim tko vam se u stvarnosti primjerice uopće ne sviđa. Taj neobičan faktor zapravo otkriva kako snovi nisu uvijek ono što nam se čini.

Dodaj komentar: [gs-fb-comments]

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe