16.6 C
Bihać
Utorak, 3 Oktobra, 2023

Situacije u kojima se muškarac neće javiti poslije prvog sastanka

IZVORavaz.ba

Otišli ste na sastanak sa nekim, prošlo je već nekoliko dana, ali on vam se i dalje ne javlja.

Možda ste rekli nešto pogrešno, možda je konverzacija tekla sporo i teško, a možda jednostavno niste kliknuli. Ukoliko se desila neka od dole navedenih stvari, sve su šanse da vas on više nikada neće ni zvati.

Nije bilo dinamike među vama u toku razgovora
Šta bi to trebalo da znači? Sjetite se kako je tekao vaš razgovor. Da li ste imali o čemu da pričate sa njim ili je većinom vladala neprijatna tišina? Ako ste zapravo više forsirali neke teme, nego što ste sa lakoćom prelazili sa jedne na drugu, to je znak da nije bilo dinamike u razgovoru. Jednostavnost vođenja razgovora sa nekim je prvo što očekujemo od osobe sa kojom želimo da budemo u vezi.

Niste se slagali u vezi sa većinom stvari
Sasvim je očekivano da svaka osoba ima svoje mišljenje o određenoj temi i u tim situacijama svako će argumentovano braniti svoj stav. Međutim, ako se vas dvoje niste mogli složiti čak ni u pogledu nekih trivijalnih stvari, zaista ne bi trebalo da se nadate njegovom pozivu. Ko još želi da ide na sastanak sa nekim sa kim ne može da nađe ni jednu zajedničku riječ?

On je sastanak zadržao na prijateljskom nivou
Vrlo je moguće da ste pogrešno protumačili njegove namjere. Prisjetite se: da li je i u jednom trenutku flertovao sa vama ili je više bio prijateljski nastrojen? Ako se on potrudio da razgovor zadrži na temama vezanim za prijateljstvo, bez trunke naznaka da bi htio da flertuje sa vama, to je znak da se njegove namjere razlikuju od onoga što biste vi željeli.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe