Simona zaplakala pred kamerama: U prostituciju sam ušla sa 16, a drogirala se i prije

SIMONA MIJOKOVIĆ pred kamerama katoličke televizije Laudato TV sa suzama u očima govorila je o svojoj problematičnoj prošlosti.

Bivša supruga Ante Gotovca najavljena je kao osoba koja se “gubila u promiskuitetnom ponašanju, ali nije imala ljubavi”, a voditelju emisije priznala je kako se prostituciji odala već sa 16 godina, dok je s drogama počela eksperimentirati još prije.

Simona kaže kako je imala tek 12 godina kad je, kako je to opisala, ušla u blud. Otkrila je kako je počela koristiti cigarete, alkohol, travu, a kasnije i kokain, dok je s 14 godina dobila bulimiju. Već sa 16, kaže, ušla je u svijet prostitucije.

Priznala je da je već u 1. srednje bježala od kuće na privatne partije, a kaže i kako Antu Gotovca danas ne smatra bivšim suprugom jer je to bio građanski brak. Ipak, Ante Gotovac na neki način ju je spasio – doveo ju je fra Zvjezdanu Liniću uz pomoću kojeg je spoznala Isusa i započela svoje preobraćenje, iako kaže kako tada nije znala ni moliti.

Voditelj ju je pitao je li kod njega došla samovoljno ili ju je Ante nagovorio, a ona mu je rekla kako ne može više živjeti u lažnoj slavi, služeću nemoralu i đavlu.

Za svoje preobraćenje kaže kako nije bilo bez kušnji, ali ni bez osude okoline. Priznala je i kako je dobila poziv iz Centra za socijalnu skrb koji joj je želio oduzeti dijete, no dotad već se izvukla iz pakla droge i prostitucije. Kaže kako je dobila psihologinju koja ju je nadzirala i sve je završilo sretnim epilogom za nju.

Tijekom razgovora Simona je zahvalila i suprugu Stanislavu, s kojim dijeli četvero djece, a pohvalila se i kako se njezin 3-godišnji sin Joshua stalno igra svećenika pa ona moli Boga da to i postane.

Na kraju svog gostovanja Simona je poručila ljudima da se predaju Isusu jer on sve oprašta. “Ne bojte se otvoriti srce Kristu”, zaključila je.

Dodaj komentar: [gs-fb-comments]

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe