11.8 C
Bihać
Utorak, 27 Septembra, 2022

Severinu su napustili saradnici, uhapšena je u Beogradu, u Zagrebu je policija ispitivala dva sata

IZVORavaz.ba

Borba za starateljstvo, prekid dugogodišnjih saradnji, šuškanja o bračnim problemima, samo su dio nevolja koje su snašle Severinu u zadnjih godinu dana i čini se da im nema kraja. Nevolje su se počele kotrljati jedna za drugom prošle godine, a sve je počelo kada je Severina prekinula svoju najdužz “vezu”, onu s menadžerom Tomicom Petrovićem.

– Kada izgubite čovjeka koji ničega nije vrijedan, pa ni razočaranja, nije vam toliko teško. Kada izgubite čovjeka koji vas je volio, a vi zabrljate, to je najgore. Primjerice, da mi moj Tomica, prekrasan čovjek, kaže “zbogom”, bila bih očajna. Razumijete li? – govorila je Severina prije šest godina o Petroviću.

Kao da ništa ne može unijeti nemir u ovaj skladan odnos. Ipak, to se dogodilo i, prema nekim tvrdnjama, odnos je navodno pukao kada se u poslove oko Severininih koncerata počeo miješati njen suprugIgor Kojić. Kada je kap prelila čašu kod iznimno tolerantnog i smirenog Petrovića, on je navodno odlučio izaći i iz privatne i poslovne sfere Severinina života. Nekoliko mjeseci kasnije ulogu Severinina menadžera preuzeo je Alen Ključe koji je prije toga odradio nekoliko njezinih koncerata. Ključe je u ovu suradnju “uletio” taman kada je Severina bila u jeku priprema za regionalnu turneju “The Magic Tour”.

– Slijedom toga dogovorili smo i stalnu suradnju jer riječ je o izvođačici koja ima viziju, koja je profesionalna poput inozemnih zvijezda s kojima radim – rekao je Ključe na početku njihove saradnje. Zajedno su odradili turneju “The Magic Tour” i onda u martu šok – Ključe napušta Severinu!

Ključe je za hrvatske medije izjavio kako više nije mogao pratiti Severinin tempo te je imao zdravstvenih problema i zbog svega navedenog suradnju su prekinuli. Prije ovoga pojavila se i glasina kako je jednom prilikom Severinin suprug Igor i fizički nasrnuo na njega, ali Ključe je to demantirao.

Kada je prekinula suradnju s Tomicom, bilo je jasno kako se nešto veliko moralo prelomiti da se oprosti od čovjeka kojem je najviše vjerovala, a ubrzo su se od Severine počeli opraštati i njezini ostali saradnici koji su također godinama bili dio njenog tima. Šminkerica Dajana Pajkić i stilist Petar Trbović otkazali su joj saradnju, a oboje su tokom godina postali njeni kućni prijatelji s kojima je slavila rođendane i zajedno odlazila na putovanja.

Dok joj svi poslovni suradnici okreću leđa, Seve vodi i privatnu bitku – borbu za starateljstvo. U novembru 2019. godine Općinski građanski sud u Zagrebu donosi odluku kako će njen sin živjeti s ocem Milanom Popovićem, a Severina sina može viđati u terminima koje joj je odredio sud. Do marta, kada je počela pandemija, Severina je sina viđala dva puta sedmično popodne i svaki drugi vikend od subote ujutro do nedjelje navečer. Međutim, 17. marta, kada je Severina trebala vidjeti sina, nije joj bilo omogućeno da provedu vrijeme zajedno jer je Popović sa sinom otišao u samoizolaciju zbog toga što je 7. i 8. marta bio na putu u Austriji.

Tokom karantine održavala je koncerte iz kuće, pospremala i kuhala, a kada se Popović odlučio sa sinom vratiti u Zagreb, na povratak se sprema i Severina. Mediji u Srbiju sutradan izvještavaju kako je pjevačica privedena u policijsku stanicu jer nije poštovala policijski sat koji je bio na snazi u Srbiji.

Severina se u aprilu vratila u Zagreb, ali Igor nije bio s njom i pjevačica je u izolaciji sama proslavila rođendan, a nedavno je Igor objavio fotomontažu na kojoj je zagrljen sa Severinom, a iz grmlja viri Milan Popović te je uz to označio i dva medija iz Srbije i Hrvatske i napisao: generalni pokrovitelji mog braka. Objavu je Igor brzo uklonio, ali prije nego što ju je uklonio, Severina je napisala dva komentara. U prvom je pjevačica rekla: “Pokrovitelji su Olja i Dragan.” Zatim je još dodala: “Molim te, izuzmi me iz ovog, pokrovitelji su Olja i Dragan.” Ubrzo prestaju pratiti jedno drugo na Instagramu i postaje jasno kako problema ipak ima i da su zbog ove prozivke Igorovi roditelji prestali pratiti snahu. Bračni par nesuglasice je očito brzo riješio jer Igor uskoro supruzi ostavlja poruku u kojoj kaže: Ljubav koja se ne mjeri likeom i followom. Moj anđeo, najljepša duša i najbolja majka na svijetu. Nesuglasice je par očito brzo riješio i možda su na ovaj način odlučili stati na kraj kuloarskim nagađanjima o bračnim problemima, a Severini je sada podrška itekako potrebna jer se njezina borba za skrbništvo nastavlja, a javili su se i novi problemi

Nedavno je tako završila na dvosatnom ispitivanju na policiji i navodno je ravnateljica škole koju pohađa Severinin sin podnijela prijavu protiv pjevačice zbog događaja koji se odigrao 10. marta kada je Severina s Igorom došla po sina. Zbog tajnosti postupka pjevačica nije dala izjave o ovom događaju. Igoru Kojiću navodno tada učiteljice nisu dopustile da preuzme dijete i tada im je Severina rekla da poruče ravnateljici kako ovo što radi nije nimalo u redu te da će se vidjeti na sudu. Zbog ove izjave, koju je ravnateljica Klinger doživjela kao prijetnju, cijeli slučaj odlučila je prijaviti policiji. Severina je u listopadu prošle godine, najavljujući svoju turneju, na konferenciji za medije iznijela teške optužbe na račun Osnovne škole Matije Gupca u Zagrebu.

Tada je rekla kako joj se u životu događaju teške stvari i ispričala je kako se 11. oktobra dogodio incident u školi kada učiteljice nisu dopustile njenom suprugu da preuzme njezina sina iz škole.

– Učiteljice mu nisu htjele dati dijete, nego su ga zaključale u školi, tjelesno i psihički povrijedile, i tako ga držale puna dva sata – optužbe su koje je pjevačica iznijela na konferenciji za medije. Ni tu nije kraj njezinim nevoljama i nedavno je primila još jedan udarac, ovaj put sa suda u Dubrovniku. Oglušila se na odluku Županijskog suda u Dubrovniku pa je i nakon zabrane suda na svojim profilima na društvenim mrežama objavila fotografije na kojima je i njezin osmogodišnji sin. Severina će sada morati platiti novčanu kaznu. Neslužbeno se doznaje kako je riječ o nekoliko desetaka tisuća kuna, a točan iznos odredit će Općinski građanski sud u Zagrebu u čijoj je nadležnosti ovaj slučaj.

spot_img
spot_img
Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

spot_img
spot_img

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se