21 C
Bihać
Srijeda, 18 Maja, 2022

SEVERININA NOVA (STARA) AFERA: Snimak iz 2004. opet kruži internetom

Ponovo popularni

Kažu da je vjerovatno Milan Lučić, hercegovački poduzetnik koji je u vrijeme nastanka pomenutog uratka bio oženjen i da mu je supruga čekala treće dijete dok je on sa Seve na svojoj jahti vodio ljubav. Upravo on je moguć inicijator buđenja iz nehata pomenutog video zapisa. Naime, Lučić se itekako ogriješio zbog krivičnih radnji i malverzacija u stečajnim postupcima pa je probudio maštu onim dokonima koji su stavili na internet klip i učinili Lučića ponovo popularnim.

Severina je nedavni na Instagramu objavila snimak napisavši kako je ubijeđena da “onaj” njen film niko nikada nije gledao. Prisjetila se podrške koju je tih dana dobijala od mnogo ljudi, između ostalog i od Arsena Dedića, pa je ispričala anegdotu vezanu za njega.

-Znate da je izašao, prije sto godina, neki moj film. Ja sam još uvjerena da to niko nikad nije gledao – ispričala je ona.

Pjevačica se potom prisjetila šta joj je veliki Arsen rekao.

-Kolegice, ja sam čuo da vi imate neki film, ali da nema muziku, pa se preporučujem, ja sam filmski kompozitor – prisjetila se ona.

Severina je u svom arsenalu skandala i „ispada“ imala, pored uratka, još pregršt toga. Ona simpatičn desila se na Trgu francuske revolucije u Zagrebu gdje je Doris Dragović trebala pjevati proslavu bronze Vatrenih ali na stejdž je uskočila Severina i dočekala nogometaše sa nezvaničnom himnom „Djevojka sa sela“. Doris je ljutito napustila scenu. A onda dolazi detalj na Porinu gdje je Severina dobila kipić za pjesmu „Virujen u te“ kada je Zrinko Tutić izjavio da je neprimjerno da na takvoj značajnoj muzičkoj manifestaciji pjeva pjesmu „Mala je dala“.

Udarila na Zrinka

Kada je Seve to čula, vidjela je Zrinka u publici i refren pomenute numere izmijenila i “udarila” na Zirnka kao metu. Pokazala mu te 2002. godine u Dubrovniku da može biti još skandaloznija. Na to se Tutić skamenio a ona je pjevala sljedeće “vitar puše, ja guštiram kapućino u jednom dubrovačkom kafiću i fiksiram plavu kosu na poznatom muškom licu. Svi ga znate, glavni je na Porinovom spisku, teški foler, ušminkani rokenroler. Joj, ispašće sad da je gad, ustvari i je, ali dobro sad” pjevala je Severina zabezeknutom Tutiću uz melodiju pjesme „Mala je dala“.

Izvor: avaz.ba

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se