5.1 C
Bihać
Nedjelja, 10 Decembra, 2023

Severina se odrekla Igorovog prezimena: Otkriveno zbog čega više neće da bude Kojić!

Čest je slučaj da uspješne žene koje su izgradile karijeru i prepoznatljivost ostavljaju svoje djevojačko prezime jer je to dio njihovog ličnog brenda po kojem su prepoznate, tvrdi Bojan Bernik.

Iz tog razloga je, ističe Bernik, navodno Severina Kojić (47) na društvenoj mreži maknula prezime supruga, bivšega golmana Igora Kojića (32).

“Kad pričamo o Severini, ona je kao jaki brend prepoznata po imenu i svi znaju na koga mislimo kad kažemo Severina. Je li Kojić ili Vučković, potpuno je nebitno”, objašnjava stručnjak.

Isto mišljenje ima i splitski estradni menadžer Ivica Bubalo koji smatra da je Severina zadnja osoba kojoj treba prezime supruga.

Uprkos tome što ju prati čak milion i 200.000 fanova, pjevačica prati samo supruga Igora. Ne prati ni svekra Dragana Kojića Kebu (59) kojem često komentariše fotografije.

– Olja i Dragan, najbolja svekrva i svekar na svijetu… Danas su nas odveli na ručak kod Mike. Moja porodica u svijetu neizvijesnosti, ljubav i podrška. Divno je što ih imam! – napisala je Seve na društvenoj mreži.

 

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe