17.5 C
Bihać
Petak, 30 Septembra, 2022

Severina poslije 17 godina o intimnom snimku o kojem je brujao cijeli region: Nisam izlazila iz kuće 6 mjeseci, to je bio šok

IZVORavaz.ba

Pjevačica Severina Kojić našla se u jeku medijske pažnje 2004. godine kada je u javnost isplivao njen intimni snimak.

Kaže da nikad nije željela da tako nešto izađe u javnost.

– Nikad nisam tražila da moja intima izađe. To je bio veliki šok. Dala sam onda dva intervjua povodom toga, i to je bilo to. Bilo je teško, ali preživjela sam. U rok službe ili, što bi u Splitu rekli, tempi pasati. Ali eto, bila je to zabava, nekima i dan-danas. Pa kad nemaju šta da mi kažu, onda mi spominju taj nesretni snimak s broda – priča Severina za Kurir.rs.

Severina: Imala sam podršku

Prijatelji, ali i majka svojevremeno su joj davali podršku.

– Jedna prijateljica me je tad nazvala i rekla: “Mala, koji su to punjetari (splitski izraz za nedorasle mladiće)? Kad je ona stvar imala veze sa moralom? Ko je to izmislio?” Peki me je tad nazvao da me nasmije i rekao: “Pa ne možeš snimiti sve u jednom kadru. Trebala si da raskadriraš”. Arsen Dedić je pak krenuo telefonski razgovor na način: “Kolegice, čujem da vam treba filmska muzika?” Majka je bila najpreciznija, rekla je: “Hajde, kćerko, jednom ćemo se tome smijati”. I smijemo se danas – rekla je pjevačica.

Severina: Tada nisam izlazila iz kuće 6 mjeseci

Ipak, ovaj događaj joj nije oduvijek bio smiješan.

– Tad nisam šest mjeseci izašla iz kuće. Prvo je bilo žaljenje, a onda osuda da sam to sama dala zbog popularnosti – dodala je.

spot_img
spot_img
spot_img
Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se