SEVERINA PONOVO U CENTRU PAŽNJE! Svi gledaju u jedan detalj na njoj!

Nakon što je napala vladu i poručila da su “socijalne službe zakazale”, Severina se ponovno oglasila na Instagramu.

Ovog puta objavila je selfie na kojemu nosi šešir s natpisom Handle with care, odnosno “rukovati s oprezom”. Istu je poruku ponovila i u opisu selfieja.

Fotografija je, sudeći prema odjeći i šeširu koji se već mogao vidjeti na njenom Instagramu, nastala ljetos na brodu, a pažnju na njoj privlači i prsten na Severininoj ruci.

Prsten koji je nosila izgledom je podsjećao na zaručnički te se ranije već mogla vidjeti s njim. No, Severina ovaj prsten nosi na desnoj ruci, a ne na, tradicionalno, lijevoj. Inače, još prije ljeta mnogi su primijetili da Severina više ne nosi Igorov vjenčani prsten.

https://www.instagram.com/p/CG9t20mpEdm/?utm_source=ig_embed

Zbog slične stvari je prije nekoliko godina nastala i rasprava na društvenim mrežama. Naime, 2016. godine Severina se u pratnji Igora Kojića pojavila na Sarajevo Film Festivalu, a Igorovi pratitelji su uočili da on nosi vjenčani prsten na lijevoj ruci. “Pravoslavci nose prsten na desnoj ruci”, napadali su ga tad Srbi u komentarima.

“Nosim burmu tamo gdje sam ja želio, a to je lijeva ruka, ona koja mi je bliža srcu”, poručio je tad Kojić.

Podsjećamo, Severina je svoju nedavnu objavu naslovila: Za svu djecu stradalu od korupcije u državi.

“11 mjeseci nije ‘privremena mjera’. 11 mjeseci je otuđivanje djeteta od majke. Gospođa sutkinja koja je i dosudila ovu mjeru i dalje zavlači slučaj, vjerojatno do nekog novog skijanja s jednim klijentom… U međuvremenu, mali Ivica je rekao da će se boriti protiv korupcije u sudstvu, a mali Perica se čudi što je jedan mladić pucao na Vladu i poslije na sebe. Perice, ljudi pucaju po šavovima, jer su vam socijalne službe zakazale. Imate loš sustav, Ivice i Perice, a vi se svađate oko nekog opskurnog kluba. Što se mene tiče, Perice i Ivice, vas dvojica ste mi oteli dijete”, napisala je.

Dodaj komentar: [gs-fb-comments]

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe