Severina oduševila pratitelje fotkom u vrućim hlačicama

Iako ne komentira potencijalni razvod od supruga Igora Kojića, Severina se bavi drugim stvarima, a u prvom planu su joj prijatelji te lijepi trenuci kojih se rado prisjeća na svojim društvenim mrežama.

Pjevačica je prije nekoliko sati počastila pratitelje fotkom u vrućim hlačicama kojom se osvrnula na njoj najdražu ulicu u Splitu.

“[Marmontova ulica] meni najdraža jer je posebna, najviše prehodana, po njoj smo trčale poslije škole iz ‘nove muzičke’ u Cheerija na najbolje tople sendve u bubli i bombice. Na vrhu kula od Bastiona, tu san čekala bus šesticu za Sućidar (ako neko pita… siromašna četvrt, Braće Santini 10…),a prema dole se spuštaš drito u bili svit, jer je dole more.

Po sredini livo, smrdi sa peškarije, a priko puta desno na Prokurativama su se pivale neke antologijske pisme. Naprimjer, uživo slušaš Olivera Oprosti mi pape iz Marmontove jer nemaš kartu za splitski festival. I onda se mi ekipa, posli škole preko Marmontove spustimo do rive, sidnemo na klupu, jedemo buble i vonjamo onaj miris rive s kojim smo odrasli… Ala koji gušt… Tog vonja više nema, neko bi reka ‘Fala svetom Frani’, ali osjećaj da me doli čeka najlipša riva je isti, istijacti… letin!” napisala je u opisu.

Njenim pratiteljima nije trebalo dugo da je počnu obasipati komplimentima, a poručili su joj, između ostalog, da je ‘ljepša od Venere’ i ‘da joj nema ravne’.

Inače, Seve i Igor si nisu čestitali godišnjicu braka kao što su to činili uvijek do sada, a čitavo su ljeto proveli odvojeno, svako sa svojim društvom, podsjeća RTL.

View this post on Instagram

[Marmontova ulica] meni najdraža jer je posebna, najviše prehodana, po njoj smo trčale poslije škole iz “nove muzičke” u Cheerija na najbolje tople sendve u bubli i bombice. Na vrhu kula od Bastiona, tu san čekala bus šesticu za Sućidar (…i ako neko pita… siromašna četvrt, Braće Santini 10,treci kat ,Vučković…),a prema dole se spuštaš drito u bili svit, jer je dole more. Po sredini livo, smrdi sa peškarije, a priko puta desno na Prokurativama su se pivale neke antologijske pisme.Naprimjer,uživo slušaš Olivera “Oprosti mi pape”iz Marmontove jer nemaš kartu za splitski festival. I onda se mi ekipa, posli škole preko Marmontove spustimo do rive, sidnemo na klupu, jedemo buble i vonjamo onaj miris rive s kojim smo odrasli… Ala koji gušt… Tog vonja više nema, neko bi reka ”Fala svetom Frani”😂, ali osjećaj da me doli čeka najlipša riva je isti, istijacti… letin! #split #myhometown #marmontova #proud #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina (@severina) on

Dodaj komentar: [gs-fb-comments]

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe